Thu 11.07.19

Vlaanderen Feest, Brussel Danst: Will Tura & Brussels Philharmonic

Facebook event Share Tweet


Videos

Response

Met begeleiding van de vele muzikanten was dit een prachtig optreden van Will Tura. Hij heeft bewezen dat hij ondanks zijn leeftijd nog aan de top kan meedoen. Voor herhaling vatbaar.
Luc.Van Acker804168
Nog altijd top. Geweldige begeleiding ook. Zaal veel te vol.
Etienne.Joostens803570
Hele toffe avond , met veel ambiance . geweldige musicale begeleiding !
pascal.Degryse803837
Geweldig concert. Proficiat Will Tura!
Cecile.Defever804074
Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diane.De Wit804171
Het was top zoals we Will kennen alles geven hij herleefde weer met zijn muziek en zang en zijn fans ik heb er echt van genoten hopelijk kunnen we nog lang van hem genieten chapeau Will Je bent top en blijft voor ons altijd de top groetjes catherine Vroman uit Diksmuide.
catherine.vroman611905
Het concert was top. Will heeft alles gegeven, en hij zelf genoot van het zingen en van zijn publiek, na 1 jaar , het blijft hem in het bloed. Ik heb een prachtige avond beleeft met vrienden, wat een super zanger, hij is en blijft de keizer. Wat de zaal betreft, er was te veel volk, dat was spijtig.Hopelijk geeft Will nog een concert, want we kunnen hem niet missen, en er was ook veel jong volk aanwezig, dat wilt toch iets zeggen. Chapeau Will en zijn muzikanten. Groetjes
christiane.verselder525592
Alweer een top beleving, Will! Zalige avond. Als (...) dit je laatste concert was, dan kan ik je enkel dankjewel zeggen. Een oprechte intense dankjewel voor de vele jaren dat je voor de beste mama-dochter avondjes hebt gezorgd en ons zalige muziek hebt gebracht. Je verwoordt het perfect met je lied “ik ben een zanger”
kelly-oste
Super, Will was top en een geweldige sfeer
christa.herremans581495
Het concert was super. Ik wou toch even de mensen van de security bedanken. Ondanks de grote drukte waren zij zeer behulpzaam en vriendelijk. Zij probeerden iedereen te helpen om toch een plaatsje te vinden.
Marja.De troy580630
Dit is niet het soort optreden waar ik normaal zou heen gaan, maar ik was aangenaam verrast. Chapeau om zo'n optreden te geven op die leeftijd! De commentaren over dat niet iedereen binnen kon zijn onterecht: ik denk dat er veel "AB-analfabeten" in de zaal waren die de volledige zaal onvoldoende benutten...
lierdnl
Was en is nog altijd de beste live zanger van vlaanderen en dit op die leeftijd.De Eddy Merckx van het Vlaamse lied.Profitiat Will.
eddy.verschuere580992
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We are very worried about the situation and want to do our part in minimizing the outbreak of the virus. All the concerts up to and including the 7th of June will be suspended and if possible postponed to a new date.