Sat 18.11.17

Fleet Foxes

+ Ultimate Painting

Facebook event Share Tweet

The Indie-Folk rockers of Mykonos launch a new album during 2 concerts in AB

Artist Talk Fleet Foxes a few hours before the show.  More info here.


Videos

Response

Na wat perikelen met het geluid toch een mooi concert. Mooie variatie qua nummers, sterke stemmen, fijne interactie met het publiek. Zeker niet perfect maar ik heb er van genoten.
wim-vc
niet echt een geslaagd optreden... erg jammer !
luc-vanderputten-2
Als eerste FF-concert voor mij, was het adembenemend om die hemelse meerstemmigheid live exact hetzelfde te horen. (Alhoewel bij de eerste twee nummers het geluid inderdaad niet goed leek). Die vervoering was genoeg voor een uiterst aangenaam luisterconcert, zodat de kleine awkward stiltes tussen de nummers niets afdeden aan de sfeer. Pas toen die toeschouwer uit Seattle dan uit het niets begon te zeveren begon Robin Pecknold wat te dooien, en maakte hij met zijn grappige sarcasme ook connectie met iedereen. Zeker het couplet van Wonderwall dat ze op request (niet serieus maar voor de lol) speelden was een zot leuk moment :D De meerstemmigheid en arrangementen blijven in mijn hoofd zitten nu, FF all winter!
Michael.Ghijs682374
Fleet Foxes was goed, al kon het geluid soms wel beter.
carldh
Vreemd dat het geluid zeer slecht was tijdens de eerste 2 nummers aangezien ze de dag voordien ook al optraden in de A.B. Gelukkig verbeterde het geluid en was het een aangenaam concert. Meerstemmigheid was volgens mijn oren wel correct... Mooi concert.
Welkenhuyzen
over de hele lijn was er tijdens het concert een gebrek aan magie. die bij vorige passages in Belgie wel aanwezig waren ( werchter 2009 en 2011). volgens mij hebben ze te lang stil gelegen en hebben ze nog onvoldoende terug samen gespeeld om het zelfde niveau destijds te halen. ook de belichting zat totaal verkeerd. enkel maanden geleden was dat ook al het geval bij een ander concert dat ik heb gedaan. voor mensen die een passie voor muziek en fotografie hebben was gisteren avond gewoonweg dramatisch. het kan en het zal beter moeten.
Pieterjan.Ballyn562749
It was too hot in there, not enough air circulation. Getting in and getting out not easy, narrow doors.
hugomoc
Bij de aanvang van het concert was er iets mis met het geluid..heel.jammer. Daarna ging het beter. Paar prachtige nummers, prachtige stem, maar toch voor het eerst op een concert in AB oordopjes gemist...
Mg2003
Gewoonweg niet goed. Het leek één grote medley die veel steken liet vallen... ja er werd ook vals gezongen en uit het ritme... en nee dat was voor een keertje niet charmant. Lange 'drink'-pauzes die -als er al sfeer was: het publiek wou echt wel- deze de kop in drukte. We hadden beter een luistersessie van de respectievelijke albums gekregen, dan was de magie overeind gebleven. Afgehaakt... en dat is op zijn minst jammer te noemen.
girlwizard
Prachtconcert.
anneleen-rouffaer
Eerste nummers was de afstelling niet optimaal, daarna beter. Mooi concert verder, accent op laatste en eerste cd. Korte versie van Oasis’ wonderwel was grappig en verrassend goed.
Hans.de Brouwer646258
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Fleet Foxes news

Long live multi-day concerts: from Run The Jewels to Triggerfinger!

Long live multi-day concerts: from Run The Jewels to Triggerfinger!

Read
Stories

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We are very worried about the situation and want to do our part in minimizing the outbreak of the virus. All the concerts up to and including the 3rd of May will be suspended and if possible postponed to a new date.