Fri 17.11.17

Fleet Foxes

+ Ultimate Painting

Facebook event Share Tweet

The Indie-Folk rockers of Mykonos launch a new album during 2 concerts in AB


Videos

Response

Ik vond het een ontzettend vreemd concert afgelopen vrijdag. Eén met twee gezichten ook, maar vooral het minder mooie gezicht stak te vaak de kop op. Het begin was ronduit rommelig: Fleet Foxes probeerden zoveel ideeën in één song te stoppen dat het een ongecontroleerde geluidsbrei werd. Daarbij werden ze niet geholpen door de geluidsman, die eveneens een beetje een offday leek te hebben (stem, bas en gitaren veel te stil, piano en blazers veel te luid). Robin Pecknold's stem die er daardoor veel te weinig uitkwam. Geleidelijk werd het beter, zonder dat het niveau echter drastisch omhoog ging. In het luik tussen 'Blue Ridge Mountains' en Third of May' hoorde ik wel even de Fleet Foxes waarop ik gehoopt had en deden ze me toch de bedenking maken dat, in confrontatie met het latere en meer recente werk (dat ik voor alle duidelijkheid erg waardeer!), de songs van 2008 ('Sun Giant' EP en het titelloos debuut) nooit overtroffen werden. Een concert dat zeker zijn momenten had, maar voor een band als Fleet Foxes veel te weinig constante in huis had om echt van een goed concert te spreken.
steven-gerrard
Son affreux ... vraiment dommage car excellente setlist !
nicolas-willemet
Le son était affreux! Trop dommage car cela aurait pu etre un concert parfait....
virginie-est
supergroep, prachtige songs en muzieklandschappen. alleen jammer dat de details niet hoorbaar waren. en wat jammer om zo'n stem te hard te behandelen...
pieter.vandorpe500971
Groupe incroyable que j'adore mais j'ai été très déçue par le son! Trop fort, des bourdonnements, des voix étouffées, quel dommage! J'étais au concert à l'AB de Father John Misty la semaine précédente et le son était juste impeccable!!
Emilie.Jankowiak636980
Gemengde gevoelens. Het geluid was niet top, af en toe kreeg ik een ‘Mumford & Sons’ angstbui maar op hun beste momenten toonde FF waarom ze met gemak boven de rest van de groepen met zingende mannen uittronen.
Carl Berg
Heel jammer van het slechte geluid, veel te veel echo..., zo een prachtige stem verprutsen. Fantastische muzikanten in toplocatie. Een gemiste kans.
lanckwi
Ik vond het geluid heel slecht. Moeilijk om de muziek goed te horen doorheen de chaos. Teveel reverb? De stemmen waren amper hoorbaar. Heel teleurgesteld. Ben na een halve set vertrokken omdat ik het niet kon aanhoren.
spink
Brilliant
Jolanda.Timmer647312
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Fleet Foxes news

Long live multi-day concerts: from Run The Jewels to Triggerfinger!

Long live multi-day concerts: from Run The Jewels to Triggerfinger!

Read
Stories

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We are very worried about the situation and want to do our part in minimizing the outbreak of the virus. All the concerts up to and including the 3rd of May will be suspended and if possible postponed to a new date.