Sat 30.09.17

Will Tura: 'Live At AB'

Facebook event Share Tweet


Videos

Response

Het was super alleen spijtig dat er niet genoeg zitplaatsen zijn in de AB
Nadine.Vercruyssen581776
super !
Marie Josè.Van Vaerenbergh605425
Even better then the real thing!
johan.delclef580651
Magnifiek concert! Eerste keer Tura voor mij, een broekventje van 41. Begeleidingsband was ook top. Reacties van oudere mensen ivm geen zitplaatsen begrijp ik volkomen. Reacties van diegenen die Tura in een grotere zaal willen zien absoluut niet: kijk je liever vanop een stoeltje ergens hoog in het Sprotpaleis naar een poppetje op het podium waarvan je kan veronderstellen dat het Will Tura is? En wil je een scherm? Blijf dan thuis voor je tv zitten aub. AB is zonder concurrentie de beste concertzaal in België: warm, intiem, klank is altijd top. Wees blij dat je één van de gelukkigen was om erbij te zijn!
hannesdeblauwe
was super om op die ouderdom nog zo uit te blinken gewoon geweldig zuivere stem prachtige begeleidingsband één-"de" vlaamse topzanger!
ERIC VAN ASCH
Ik begrijp de reactie's, van geen zitplaatsen voor oudere mensen!Maar er is maar een man die alles heeft goed gemaakt en dat is WIL TURA zelf.Hij is al jaren top en top en zoals ze zeggen hou ouder de wijn hoe beter hij is. Niet te geloven wat die man op zo'n leeftijd heeft gebracht,dit blijf lang in het geheugen. Ik vergelijk WIL TURA zoals EDDY MERCKX,zo is er maar èèn geweest en dat komt nooit meer terug
marc.steenhoudt582103
Het concert op zich was - zoals we gewend zijn van Will - weer fenomenaal. De zaal is echter veel te klein voor een optreden van dit formaat. Ook de vele staanplaatsen zijn niet geschikt voor een publiek dat toch al wat ouder is. Wij hadden het geluk nog zitplaatsen te hebben bemachtigd, anders waren we zeker vroeger moeten doorgaan omwille van het feit dat ik niet lang kan rechtstaan voor mijn rug. Er waren ook verschillende rijen gereserveerd voor familie en vrienden/BV's van Will, wat nog te begrijpen is. Wij komen nooit meer naar AB, omwille van de slechte zaal.
Brigitte.Schepens582513
Concert TOP, locatie FLOP.
INGRID.DE CLERCK584902
De organisatie omtrent de reservering voor de VIP's en de onduidelijkheid over zit/staanplaatsen was inderdaad slecht gedaan. Ik geloof dat Will Tura nog hele grote zalen zou volkrijgen. Voor mij is hij op dit moment groter dan ooit tevoren. Het optreden zelf was geweldig. Muzikanten waren subliem. Will nog altijd een fantastische zanger.
Music-Lover
De organisatie was een ramp,wij stonden al om 18u30 aan de deuren en uiteindelijk toch geen zitplaats,de helft van de show heb ik wegens slechte rug op het balkon gewoon op de grond gezeten,er waren massa's oude mensen die niet eens konden zitten terwijl er zeker 100 zetels gereserveerd waren wat wij vooraf niet eens konden,reserveren in het restaurant lukte ook al niet daar er al sedert vrijdag geen telefoon opgenomen werd,voor mij NOOIT meer AB.Concert zelf was wel mooi maar ik begrijp niet dat Will Tura in zo een zaal een concert geeft
BURKE.KARINA664176
Prachtig Concert ! Aleen spijtig dat AB niet toeliet zitplaatsen te reserveren, vele oudere mensen moesten rechtstaan terwijl er wel gereserveerde plaatsen waren voor BV 's een regelrechte schande !
Marcel.Bal581373
Het concert was geweldig de klank en belichting waren goed en ik heb dan ook genoten van het concert.
bogni
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Will Tura: 'Live At AB' news

Long live multi-day concerts: from Run The Jewels to Triggerfinger!

Long live multi-day concerts: from Run The Jewels to Triggerfinger!

Read
Stories

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We are very worried about the situation and want to do our part in minimizing the outbreak of the virus. All the concerts up to and including the 3rd of May will be suspended and if possible postponed to a new date.