Sat 23.09.17

Will Tura: 'Live at AB'

Facebook event Share Tweet


Videos

Response

Super genoten , we zaten ook op een heel mooie plaats , dat maakte het eens zo mooi !Respect voor Will 2u30 zingen , ge moet het maar doen , ook complimentjes voor zijn muzikanten en de belichting , in 1 woord het was een superavond !!!!!
Ronny.Windels581300
Supermooi concert - Will Tura zoals we hem al jaren kennen ! Prachtig duet met Natalia ! Genoten van de eerste minuut tot de laatste. Hij is en blijft nr 1 !!! Een avond om nooit te vergeten.
yolande9
Supersuper mooi zoals altijd blijf de Koning van het Vlaams lied onze Will tura
Marieke.Hauwaert581074
Het was T.O.P , prachtig concert van de grote nummer 1 Will ! Will was dan ook in zijn nopjes om na zo een lange tijd terug in de AB te staan . een avond om nooit te vergeten , zo fijn om met vrienden fans , samen met de Will te kunnen meezingen met de liedjes van toen , en de nieuwe ,R.E.S.P.E.C.T Ook de belichting olv Ricky mag vermoemd worden , een heel mooi spektakel op zich. de vele reacties zijn dn ook te lezen op www.facebook.com/willturavrienden
Susy .Desimpele 580658
Genoten van de eerste tot de laatste noot en minuut!! SUPER beleving van een top concert in een uitstekende zaal met degelijke akoestiek. Groot respect voor Will en zijn band; 2u15 ononderbroken live concert van superieure kwaliteit ... onwaarschijnlijk groots! Door de combinatie van reservatie met een lekker etentje vooraf in het AB Resto, hadden wij gereserveerde zitplaatsen op veruit de beste plaatsen in de zaal. Zo werd het 2x bijzonder genieten! Dankjewel daarvoor ook aan de AB.
RAKOR
In een woord super, ook een dikke pluim voor de mensen achter de bar, het ging heel vlot.
Betty.Geeroms581347
Prachtig concert !De stem, het orkest, de belichting, de klank en het publiek : ze deden het allemaal schitterend ! Volgende week opnieuw.
Vero.Dehaese584659
Respect voor Will en de muzikanten, maar vooral voor Will...77 en 2u15 zonder pauze op het podium, RESPECT! Genoten van een mooi concert! Groot minpunt voor de AB : het ontbreken van genummerde zitplaatsen. Nummer de plaatsen en voer een tarief in naar gelang de plaats in de zaal, voor, midden, achter of loges. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn.
Anne.Hernaut580974
Het was echt fantastisch echt de max heel mooi zelfs ben al zolang fan van hem zeker al 52 jaar fan van Will tura was heel goed zelfs voor de mensen met een rolstoel waaronder ik zelf met rolstoel bedankt het was mooi grtj
Liliane .Danschutter662211
Het concert was buitengewoon zoals verwacht. Vind het wel jammer dat er geen moeite gedaan wordt om genummerde plaatsen te creëren. Nu hadden we nog geluk dat het allemaal zitplaatsen waren maar ik hou mijn hart vast voor vlg week.Dan is het merendeel staanplaatsen en dat is voor mij onbegrijpbaar gezien de leeftijd van de tura fans
Marina.Schippers580667
Maar één woord nodig om deze avond te omschrijven: TOP! Prachtig concert, wat een klasse!
Eveline.De Clercq580997
gewoon geweldig!!!!! hoop dat er nog veel mogen komen
Ludgarde.Verbeeck581204
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Will Tura: 'Live at AB' news

Long live multi-day concerts: from Run The Jewels to Triggerfinger!

Long live multi-day concerts: from Run The Jewels to Triggerfinger!

Read
Stories

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We are very worried about the situation and want to do our part in minimizing the outbreak of the virus. All the concerts up to and including the 3rd of May will be suspended and if possible postponed to a new date.