Tue 05.09.17

The Sisters of Mercy + Special Guest: Therapy?

+ Therapy?

Facebook event Share Tweet

We are a rock'n'roll band. And a pop band. And an industrial groove machine.


Videos

Response

Een klein deel gezien van Therapy? Klonk goed. Ik ben een trouwe fan van The Sisters, vond de klank niet ok, hoorde Andrew bijna niet. Een beetje een ontgoocheling, maar ik zal, als ze komen, er ook steeds zijn!!!
atheneetje
Therapy excellent comme toujours! Sisters of Mercy c'était juste à mourir d'ennui. Heureusement que le guitariste Ben Christo était là pour empecher le groupe de se prendre un flop total...
Jex
Therapy? was goed. 45 min jeugdherinneringen boven halen. The Sisters was een sisser..... na 3 songs vertrokken
Dries.Delbecque 645058
Therapy: kort en krachtige goede set. Sisters vond ik beter dab verwacht, maar mijn verwachtingen waren niet erg hoog... Samenvattend een leuke nostalgische avond
Smeetsb3
Therapy: niet gezien wegens te laat aangekomen Sisters : fan van in den beginne, maar dit kon ik echt niet smaken. Na een half uur betere oorden opgezocht. Op basis van de info die op het internet te vinden is had ik beter moeten weten... Slechtste concert wat ik in jaren gezien heb.
hugo2
Therapy? was top! Korte krachtige set. Wel geen fan van de karaoke versie van Diane... Bij Sisters zat het geluid absoluut niet goed en zo te zien was ik niet de enige die er last van had.
mich-the-sixth
Geluid was inderdaad niet ok, beide optredens waren minder dan ik had gehoopt. Sisters was inderdaad in de mist zoals gisteren gelezen
Stefaan.Vanmelle639027
Na de recensies vreesde ik het ergste... maar ik heb stevig genoten, al was het geluid niet altijd even geweldig. Therapy was ook geweldig, maar de Sisters waren helemaal top!
Peter.Hoste645088
Geluid was slecht, hebben die wel een sound check gedaan? De gitaren werden totaal verdrongen door de alles overheersende bassen.
Luk.Rosschaert642391
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We are very worried about the situation and want to do our part in minimizing the outbreak of the virus. All the concerts up to and including the 31st of August will be suspended and if possible postponed to a new date.