Sun 16.06.19

The Mavericks

Facebook event Share Tweet

30 year celebrations

In 2019, the Mavericks will have been around for exactly 30 years and that should be celebrated! The country band from Miami combines Tex-Mex & Country with Latin & Rockabilly influences. It’s been more than 20 years since the band was in AB, so we thought this anniversary was the perfect occasion to invite them once more. The band is mainly known for their enjoyable, rousing live shows. Expect a show full of good vibes and a heap of the hits that they have piled up over the years.


For fans of Wilco, John Hiatt, Alabama Shakes, Ryan Bingham, Calexico

Videos

Response

Wie The Mavericks één keer heeft gezien is verkocht en wil er telkens opnieuw bij zijn. Een topavond ! Organisatorisch was het niet in orde. Waarom die lange rij wachtende mensen niet eerder binnen laten en stoelen plaatsen als het toch niet uitverkocht is ?
Karina.Claes679475
Heel goed concert . Ambiance zoals altijd . Mocht wel af en toe eens koude lucht door de zaal gaan om af te koelen The Mavericks zijn top
heidimarclise
Het was zoals de vorige keren een top concert the Mavericks Rule, de beste ambianceband ooit, hopelijk komen ze vlug terug...
Bigitte Van Brussel
geweldig 10+ .wij hebben ze reeds 6 maal gezien en willen ze direct terug beleven.je ziet dat de hele groep muzikanten zelf plezier aan het maken is. Raul Malo heeft een geweldige stem die klonk als een klok in de AB. hopelijk komen ze vlug terug
ronny.torfs795099
Dit was voor ons het derde concert in 2 jaar , eerst in 013 Tilburg, afgelopen maart in Vredenburg ( topambiance!) en zondag voor het eerst in AB, vanaf begin tot het eind genoten, wat extraservice, dat je gratis gebruik kan maken van het openbaarvervoer! Zouden ze in NL. nog iets van kunnen leren! Daar betaal je in Utrecht 28 euro voor parkeergeld! Chapeau hiervoor, daar gaan we zeker in de toekomst gebruik van maken, we waren eerder vertrokken om Brussel te ontdekken, dat was al een beleving opzich!( alleen t Manneke Pis, nie gevonden???) We hopen i.d. dat de "the Mavericks "weder komen, dan zijn wij weer van de partij! Dan hopen we wel dat, het restaurant wel geopend is.... zou wat meer rust geven, hoeven we niet te zoeken naar een goed en prettig eetgelegenheid....verder een topavond gehad!!!
Johanna.Moerkens807586
Wie The Mavericks een keer heeft gezien is verkocht en wil er telkens opnieuw bij zijn. Alweer een topavond van Raul Malo en co! Haal die mannen zo vlug mogelijk terug naar hier! Zo top als de muziek was, zo veel beter kan het nog organisatorisch. Waarom wordt die lange rij wachtende mensen niet eerder binnengelaten? Was het nu echt zo moeilijk om enkele rijen stoelen vrij te maken zodat sommige mensen ook konden zitten? Ik ben niet de enige die daar zo over denkt. Dus dit niet enkel lezen maar er iets aan doen!
Eric.Biesemans794246
In Leuven was het een blij weerzien en plezant, Antwerpen was het geluid in het begin slecht de man achter het mengpaneel had blijkbaar niet veel verstand van mixen. Maar in Brussel was het fantastisch en kan ik alleen maar zeggen het was het beste van de drie.
danpandora
Ik ben komen kijken zonder al te veel voorkennis, gewoon omdat op de site van de AB stond dat dit concert een aanrader was voor fans van Calexico (wat ik ben). Ik beluisterde de geposte video's en neusde vervolgens wat rond op Youtube...en ja, ik besloot een ticket te kopen. Wat ben ik nu blij dat ik erbij was! Een nieuwe fan is geboren!Ik kom zeker terug als jullie hen terug boeken.
sweetestsmile21
Wat een fantastisch concert, heb er samen met mijn vriendin en vrienden zeer goed van genoten. Had ze begin maart al gezien in de Roma in Borgerhout. Je kan zien dat deze muzikanten echt met veel plezier op het podium staan en er een connectie is met het publiek. Gewoon, mooi prachtig. Maar mss de volgende keer om 20 u laten starten?
urbain.vangeerteruy801637
Zooooooo mooi Zo n hartelijke mensen ook Raar he Metallica 50000 in Brussel The Mavericks 1000 Was graag in de AB zondag
Karine.Wauters622859
19:00 doors - DJ gelukwens?????? 19:20 doors en geen DJ gezien. Concert van The Mavericks zelf was geweldig hun beste optreden tot nu toe. Laat ze in het vervolg om 20:00 beginnen!! En net als anderen die reageerden een paar rijen stoelen om op te zitten zou toch wel lekker zijn.
Fons.de Brouwer794599
Super, een onvergetelijke avond! Zeker voor herhaalbaar vatbaar en liefst zo vlug mogelijk. The Mavericks zijn top, echte vakmensen die heel wat ambiance brengen voor het publiek. Een grote dank voor de steun van de stewards die ons heel goed hebben geholpen met onze handicap om ons te begeleiden naar onze plaatst! Hopelijk vlug tot ziens en zeker met de The Mavericks
Jacqueline.Heuleu
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

The Mavericks news

Win a duo-ticket for The Mavericks on 16 June in AB

30 year celebrations

Read
Competition

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie