Tue 22.05.18

The Analogues Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band: new date

Facebook event Share Tweet

New date

Concert will be moved to Tuseday the 22th of may 2018.

Tickets stay valid for the new date!

More info here.

 

 


Response

Geweldig optreden met ongelooflijke instrumenten. Overweeg zeker naar hun show van the white album te gaan kijken. Klein minpuntje, ik heb de 4 laatste nummers moeten missen omdat de show uitliep en ik mijn trein moest halen.
Wannes.Bockx638146
Prachtig, wat een klasse
Patrick.Van Roey677910
geweldig fijne avond in een mooi theater, goede zitplaatsen, veel beenruimte, hoge geluidskwaliteit door de boxen van het theater. Doe je ogen dicht en je hoort de Beatles albums. Doe ze open en je ziet een groep mensen die met grote inzet, volharding en toewijding precies naspelen wat er op het studio-album te horen is. Met dezelfde instrumenten, zoals een piccolo trompet, een "pokkeding" synthesizertje van het allereerste uur en nog veel meer van dat fraais. Een avond waar je nog een paar weken op kan teren!
Paul.de Vos651381
boy you gonne carry that weihgt a long time thx was een memorabele avond
porut2000
Al decennia lang fervente Beatlesfan. Schitterend concert, stuk voor stuk topmuzikanten. Mochten de Fabuleuze Vier dit meegemaakt hebben, ze zouden met wijde ogen en open mond staan luisteren. We kijken al uit naar het vervolg in de Roma later dit jaar!
Pol.Sels648551
Wij kijken al uit naar het optreden in de Roma! Top!
conny.Siau726448
Er zijn dagen dat alles samenvalt. De 64e verjaardag van mijn vrouw, heerlijk eten in het AB Resto, de vriendelijke bediening daar en de VIP toegang, The Analogues zelf, de terugkeer van Jan van der Mey, en de kleine vermelding dat mijn vrouw als jarige 64 jarige in de zaal zat. Wauw, wát een glorieuze avond, en wat een sfeervolle zaal. geweldig.
p.vanderlugt@xs4all.nl
Als niet echte Beatles fan ging ik samen met een echte Beatles kenner naar dit concert, vrij sceptisch weliswaar. Maar niks anders dan lof voor deze band, van begin tot einde vol bewondering. Het klonk geweldig, leuke visuals alsook de uitleg over de instrumenten. Was een zeer geslaagde avond en The Analogues zijn echt wel TOP !!! Ik kijk al uit naar het volgende concert, want dit was absoluut voor herhaling vatbaar. BTW de echte Beatles kenner was ook serieus onder de indruk van het optreden.
Tania007
Mocht Paul McCartney dit zien, hij zou jaloers zijn!
Eric.Wouters637652
Zeer indrukwekkend. En dat komt van iemand die totaal geen Beatles fan is. Charismatische band die enorm veel plezier had in 't optreden. Prachtige instrumenten, vooral het Indiase gedeelte vond ik erg mooi. Overweeg zeker nog een keer te gaan.
allesannie
Amazing, de kaartjes zijn bijna gratis en je krijgt een concert van wereldniveau, ongeëvenaard Als muziekliefhebber vindt ik Sgt.Pepper and Magical Mystery beter klinken als the White album daar ik meer nummers herken. Ik denk niemand kan deze band in perfectie en complete voorstelling evenaren. Wereldnivau, bedankt Analogues dat ik dit wederom heb kunnen meemaken Wat fijn dat Jan weer terug is.
Hans.van Dongen648582
Na in Tilburg The White Album te hebben meegemaakt kan ik melden dat The Magical Mystery Tour en Sgt Pepper in AB van eenzelfde topniveau zijn, met extra hulde voor de piccolo klarinet(ist)!! We wachten op het volgende album. Boy
bsekewael
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify