Thu 15.06.17

The Afghan Whigs

+ Ed Harcourt

Facebook event Share Tweet

Greg Dulli and co. present their new album 'In Spades'

VIP tickets available ! The VIP ticket includes a ticket to the show, Access to a Meet & Greet with The Afghan Whigs, access to the soundcheck, a commemorative VIP Laminate and an exclusive merchandise item. Click on ‘order tickets’ en choose price type ‘VIP package’. Please note that the soundcheck and the Meet & Greet may take place in the afternoon.

 


Videos

Response

Formidabel met Somethin' Hot, Arabian Heights, Matamaros, Debonair en Fountain and Fairfax als uitschieters. Nadien nog een plectrum van Greg Dulli als kers op de taart om de avond af te sluiten. Weinig roadies die hun job ernstiger nemen (en zo aanwezig zijn) dan die van The Afghan Whigs. Setlist : http://www.setlist.fm/setlist/the-afghan-whigs/2017/ancienne-belgique-brussels-belgium-3e4a1cf.html
madskatingcow
Prima concert!
gvl
Derde keer dat ik ze zag en voor mij de beste keer ! Echt genoten, het kwam vlotjes binnen, klank was ook goed. Alleen wat teveel volk in de zaal en erg warm om comfortabel te kunnen genieten.
jorn-airborn
Top
corpo63
Beste keer dat ik ze tot nu toe gezien heb. Greg Dulli heel enthousiast en bijzonder goed van stem , tesamen met 4 verschillende electrische gitaarsounds die zowel rock, bluesy als soul klinken. Veel nieuw werk maar de oude klassiekers blijven overeind met fountain and fairfax voor mij als hoogtepunt ! Ik kijk al uit naar hun volgende passage !
Wats Guy
super, maar wat kort ! juancho
juancho
Greg Dulli rules!
wgilis
Een topconcert! Klank perfect in orde van bij het eerste nummer, en Greg Dulli die er duidelijk zin in had en goed bij stem was. Een kwartiertje change-over is wel heel nipt om buiten te gaan roken en op terugweg ook nog bier mee te brengen...
janklak
Ik dacht bij het optreden van de Afghan Whigs: Waar ben ik nu in terecht gekomen??? Als die hard fan van Ed Harcourt sinds vele jaren kon ik deze kans om hem live te zien niet laten liggen, dus kocht ik uiteraard een ticket. Hij komt maar zelden naar ons land, deze sterk ondergewaardeerde singer songwriter. Helaas zong hij maar één oud nummer, "Until Tomorrow Then", om te eindigen, want hij had een album te promoten (niet zijn beste volgens mij). The Whigs, die ik enkel van naam kende uit de Humo (nooit op Radio 1 te horen, gelukkig ;-) , kregen van mij een kans, maar ze raakten mij geen ene seconde: geen mooie stem, geen mooie nummers en veel te veel gitaargeweld. Ook de attitude van de frontzanger stond mij totaal niet aan. Ik ga veel naar concerten en ben veel beter gewend: The Eagles, Fleetwood Mac, Leonard Cohen (RIP) of Rufus Wainwright , Calexico of The Veils: Allemaal hebben zij een veel warmer contact met het publiek en veel betere nummers. Stem, tekst én melodie moeten allemaal top zijn bij mij (uitzondering voor L.Cohen wat de stem betreft). Vandaar slechts 1 ster voor mij, dit concert. Gelukkig heb ik achteraf even kunnen praten met een charmante Ed Harcourt , die mij beloofde bij zijn volgende passage in België nummers uit mijn lievelingsalbum "Back Into The Woods" te spelen. Afspraak! :-)))) (Wanneer krijgt die eens plek in de A.B. trouwens, al is het maar in de Club???
sweetestsmile21
Excellent concert. Loved the classic 90s tracks mixed in with latest albums. We hope Greg and band return to play again soon. Top gig!
mhh_lux
Fantastisch rauw concert! Ongelofelijke performance en nummers!
phillsacer
Geweldig concert, rauw, strak, niet teveel 'blablabla' tussen de nummers (wat de vaart uit een strak concert haalt). Top!!! En zeker nog even vermelden; Ed Harcourt was meer dan een goed voorprogramma; wat een veelzijdig artiest! En wat een zang!
patrickdupire
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify