Wed 06.06.18

Beck - Extra Show

+ Bent Van Looy

Facebook event Share Tweet

Unique, musical chameleon intrigues and inspires for a quarter century now!

Maximum 6 tickets per person ! 

We’ve known since ’93 that chameleon Beck can’t be pigeonholed musically, that was when he pushed his genius nose up against the window with cassette ‘Golden Feelings’. His oeuvre stretches out over umpteen genres – from (lo-fi) rock to americana, alternative hip-hop, country & folk, blues, jazz to experimental (electro-)pop on his latest and thirteenth issue ‘Colors’ (Oct ’17). For a quarter century (!) now, Beck has continued to intrigue, explore boundaries, innovate and inspire. Something that only the greats can do…  


For fans of Musical geniuses!
In the press “Een misdadig straf concert. Voluit voor de winst, een fenomenaal feestje! Buiten adem verliet je achteraf Vorst Nationaal alsof je net een overdonderende rollercoaster-rit had overleefd.” – DE MORGEN, Vorst Nationaal – 10/09/’14 ****

“His best uptempo record since ‘Odelay’.” - Q Magazine – review ‘Colors’

“Beck rockte, rollde, funkte, hipte en hopte. Een shitload aan hits, dit was een overwinningstocht!” – FOCUS KNACK, Rock Werchter ’16 *****

“His most straight-ahead fun album since the Nineties.” - Rolling Stone - review ‘Colors’

Videos

Response

Wat een optreden! Schitterende gig die in één groot feest uitmondde naar het einde toe met de uppercut Colors/Sex Laws/E-pro/Where It's At, zeer degelijke sound (niets op aan te merken waar wij stonden) en een verrassende en gevarieerde set die zijn hele backcatalogus eer aan deed. De nieuwe (meer poppy) nummers kwamen beter tot hun recht live dan op plaat. Hoogtepunten: Sex Laws, E-pro, Devil's Haircut, Gamma Ray akoestisch (op verzoek uit publiek), Debra en zeker de bloedstollende live-versie van Blue Moon.
jorisvlaminckx
Verre van Super,geluidskwaliteit beneden peil en het optreden was er een met vallen en opstaan.Gelukkig waren er de hits,!
Ewoud.Soenen551206
De show was super. Maar waarom iedereen langs de hoofdingang/uitgang naar buiten laten gaan? De mensen snakte naar wat lucht na een zeer warm/zwoel concert. Waarom niet ook niet langs het café of zelfs de zaal naar buiten?
alain gevers
Quelques problèmes de son. Bon concert dans l'ensemble.
patrizia_21
It was a really nice concert. I was also happy to discover Bent Van Looy, what a voice! On the other hand, it was incredibly hot in the venue. Any chance you could bring up the air conditioning next time? Thanks! ;)
shamrockraver
Ik heb het optreden na welgeteld drie nummers verlaten, ondanks kleppers als Beercan en Loser, nummers die nostalgie zouden moeten opwekken. Zijn zang was zodanig slecht en de muziek stond te hard. Nu ja dat de muziek te hard stond, was misschien beter om mans stem niet te horen. Beck is 1 van mijn favoriete artiesten aller tijden, maar zijn ‘zang’ heeft ervoor gezorgd dat ik hem nooit meer wil zien optreden.
Olivier.Foucart702735
bon concert
wonderjojo
De AB vraagt om in te gaan op een waarderingsmail waardoor je een rating kan geven, maar vraagt niet wat er goed was of fout liep. Dat er echte muzikanten op het podium stonden trek ik niet in twijfel, maar de manier waarop het geluid overkwam was vervormd en te luid. We stonden boven. Het concert was op bepaalde momenten niet genietbaar, en we hebben het concert verlaten met letterlijk zere oren. Gezien de systemen bij de AB allemaal heel spijtig en zeker te vermijden (geluidstechniek...?)
Johan.Vandewalle
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Beck - Extra Show news

Relive Beck live in AB

View Beck streamed live from AB.

Read
ABtv

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify