do 14.02.19

The Streets

+ Murkage Dave

Facebook event Deel Tweet

Mike Skinner is terug na 7 jaar afwezigheid

Het concert in AB van The Streets was in een recordtempo uitverkocht. Maar geen nood! Er zijn nog tickets beschikbaar voor het concert van The Streets bij onze noorderburen van TivoliVredesburg te Utrecht. 
Meer info hier

Na een afwezigheid van zeven lange jaren is Mike Skinner – aka The Streets – helemaal terug. In de loop van 2017 kwam Skinner al naar buiten met enkele vlijmscherpe tracks (o.a. “Boys Will Be Boys” feat. Jaykae, “If You Ever Need to Talk I’m Here” en “Burn Bridges”), vergezeld van een schitterende reeks shows in Engeland. Vandaag mag het ook officieel geweten zijn dat Skinner en zijn band een vervolg breien aan de ‘The Darker The Shadow The Brighter The Light’-tour. En daarbij mag ons land uiteraard niet ontbreken op het programma! Op 14 februari 2019 staat The Streets op het podium in de AB.

Op het menu: alle klassiekers uit de intussen haast mythische platen ‘Original Pirate Material’ (2002), ‘A Grand Don’t Come For Free’ (2004), ‘The Hardest Way To Make An Easy Living’ (2006) en ‘Everything is Borrowed’ (2008). Mike Skinner verdween in 2011 compleet van de radar, maar zijn invloed op de Britse urbanscene bleef duidelijk voelbaar, dankzij onnavolgbare nummers als “Blinded By Lights”, “Fit But You Know It”, “Dry Your Eyes”, “Lets Push Things Forward” en vele andere. Zijn onvergelijkbare présence, perfect afgemeten flow, verpletterende humor en rebelse houding maken van Skinner een grote klepper in de internationale hiphopwereld. Met de focus op rechtvaardigheid schildert hij de maatschappij soms cynisch af, maar vervalt daarbij nooit in het vulgaire of banale.

Lees meer Lees minder

The Streets nieuws

Hip Hop Hooray. Do believe the hype.

AB serveert de heetste hiphop van ’t moment. Rauw en onversneden.

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify