Sat 15.02.20

Raymond 70

Facebook event Share Tweet


Videos

Response

Vanuit Maastricht naar Brussel gegaan. Wat een prachtig concert. Erg goede muzikanten met een leuk publiek. Met humor en zijn alles overtreffende lijn: de liefde en de meisjes. Ook een erg goede akoestiek in AB. We waren er voor de eerste keer. Erg relaxt poppodium. Kan Paradiso in Amsterdam niet aan tippen!
Frans.van Bussel849238
Echt genoten van dit concert. Raymond is een jongen van 70 die met heel veel enthousiasme op het podium staat. Hij is een top-artist, -zanger, -muzikant, -entertainer, -mens. Zijn spontaniteit op het podium, zijn humor, zijn liefde voor de vrouwen, voor de muziek, voor de taal en voor de mens, zijn professionaliteit maken dat je van elke seconde van dit concert geniet. Zijn muzikanten zijn stuk voor stuk toppers. Hoe maak je van een dwarsfluit een hip en rockend instrument? Schitterend! En ook die trompet, smokey sound! De gitarist, de drummer, de basist, de toetsenist.... ook voor hen niets dan lof! Naast de muziek die naadloos van rock overging naar jazz, chachacha, tango, gospel, gevoelig, lichtvoetig,.... zijn ook de teksten zeer gevarieerd en bekoren stuk voor stuk. De meisjes van het schoon vertier waren schoon en en zorgden voor vertier. Dit concert heeft ons blij gemaakt, olé, ola, dit concert heeft ons diep geraakt. En DJ Rik De Bruycker voor en na het concert, maakte de avond af! Merci, Raymond & gang! PS zing je de volgende keer ook het liedje 'lieve Sonja' ;-)
Sonja.Sys850290
zalig concert, lang tewijfeld of ik zou gaan, blij dat ik besliste om het toch te doen concert dat alles had en mijn hart weer vrolijk maakte, dankjewel raymond en entourage
anjabaetens
Zálig concert, pure rock afgewisseld met broze autobiografische songs...mooi ! Pracht muzikanten allemaal, heb er zo intens van genoten! Bravo en merci Raymond!
Isabelle.Lauwers648247
Een heerlijk ongedwongen concert, variërend van klein intiem tot de bekende rocknummers. De reactie op de onbekende die tijdens een nummer een roos aanbood was spontaan en hartverwarmend. Samen met mijn dochter echt genoten. Raymond spreekt meer generaties aan.
auke.jager856776
Met de vrienden van vroeger naar Raymond. Wij danken hem nog een keer ! 'MET PLEZIER'
thefoolonthehill
Wij vonden het een super concert !!! Ontspannen genoten xxx Inderdaad memorabel !!!! Alleen jammer dat we met de trein gekomen waren en we dus niet tot het einde konden blijven. De laatste trein zou wel wat later mogen zijn ...
Sophia.Van de Velde851469
Helaas hebben wij niets van het concert gezien aangezien er geen enkele parking meer vrij was in Brussel centrum!! Bleek dat er ook een lichtfestival in Bxl bezig was... de organisatie mocht dit toch op voorhand eens gemeld hebben, dan konden we nog tijdig een alternatief regelen...
Sylvie89
bedankt voor de prachtige ervaring !!!! aan de frontman, de muzikanten en de dansende dames en alle andere medewerkers
leen.breugelmans855436
Fantastisch optreden!Raymond is een prachtmens!
Reinhilde.Anciaux834302
Ik had dit voor geen geld in de wereld willen missen. Superlatieven schieten te kort. Raymond, top muzikant, zanger, scherpe observator, romanticus, sfeerschepper, criticus en veel meer, was op zijn best !
gommer
Sinds zijn première in de Beurs , 48 jaar geleden, toen vond ik het al fantastisch, is het alleen maar " vooruit " gegaan. Raymond , muzikant van alle markten thuis, zanger, taalvirtuoos die ook door niet-nederlandstaligen in Brussel begrepen en geapprecieerd wordt, showbeest en entertainer... ga zo maar door. Topklasse!
Jacqo
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

More AB tips for you

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We are very worried about the situation and want to do our part in minimizing the outbreak of the virus. All the concerts up to and including the 3rd of May will be suspended and if possible postponed to a new date.