Sun 25.11.18

Marco Borsato

Facebook event Share Tweet

Maximum 4 tickets per person!


Videos

Response

Voor mij de eerste keer een concert in de AB wat een mooie zaal, het gaf een gezellig en warm gevoel. Veel gezelliger als het grote sportpaleis. We stonden op het middenplein en stonden op de 4de rij van het podium wat wij SUPER vonden. Ik heb genoten van de eerste tot de laatse seconde! Wat is Marco een FANTASTISCHE artiest die de mensen weet te ontoeren met zijn gevoelige nummers en doet mee swingen met de ambaince nummers! Kortom het was een SUPER avondje!
Vicky.De Smet724157
Zeer fijne avond gehad. In vergelijking met het sportpaleis een zeer gezellig concert gekregen. Makkelijk om drankjes te kopen. Enkel moeilijk om ze tot op je zitplaats te krijgen als niemand zich wil rechtzetten als ze de trap versperren.
Evelien Heyvaert
Fantastisch optreden van Marco !Super sfeer en ambiance ! Marco geeft telkens opnieuw prachtige concerten !Dikke pluim voor de belichting en de sfeerbeelden. Spijtig dat er geen genummerde zitplaatsen zijn , waren op tijd daar maar bij de zitplaatsen waren er nog verschillende over tussen in en op veel plaatsen lagen jassen zodat we geen zitplaats konden bemachtigen.Drank tijdens concert is ook wel niet aangenaam als je daar een drankje over je krijgt.Verder een super avond gehad.
Claire.Deville571791
Onvergetelijke avond. WAW Waw Marco Borsato zó dichtbij horen en zien. Heel intens.Intieme zaal, en waar je ook staat je krijgt echt dat warme gevoel dat deze grote mijnheer voor jou alleen staat te zingen, en zekerst als hij je in de ogen kijkt. Het wás een geweldig publiek en ruimte voor iedereen, zeer aangenaam in deze AB zaal.Dat je er gemakkelijk jas en zak kan opbergen en iets kan drinken is heel positief.
81844
Ja marco is super!!! Elke keer opnieuw, en het was zo mooi omdat het zo intiem was! Prachtig!!
Tatiana.Dumoulin666800
Voor eerste keer in AB naar een concert gaan kijken, de zaal viel zeer goed mee, stond ook vooraan aan podium wat super was, zeker met Marco, die de hele zaal zo mee kreeg, de ambiance hier heb ik zelden gevoeld, zelfs in Sportpaleis is dit toch ander gevoel. Super optreden, merci Marco :-)
Gitte.Peetermans726017
Het was gewoon geweldig!
Bianca.Haaker666910
Voor het eerst Marco gezien sinds ik al 17 jaar, vanaf mijn 4 jaar, meezing met de cd's van mijn mama. Nu met mijn ouders eens kunnen samen genieten. Kortom: zalig!! Het direct contact is ook heel aangenaam in deze zaal; Marco heeft zelfs naar mij gezwaaid *bloosbloos* :)
Lies.Van Waetermeulen725316
Schitterende show en wat stond ik lekker dicht tegen het podium. Topavond!!!
Stefaan.Denecker664746
Super concert ! Genoten van de eerste tot de laatste noot
Evi.Van huffel667862
Was de Max !!! Vanaf de eerste noot nam Marco het publiek mee tot op het einde. Zeer gezellig zaal. Super genoten Dankjewel xxx
Tanja.Franckx725233
Een woord fantastisch , Super , zoals altijd ...
natalieke!!
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie