Sun 21.01.18

Brides Of Lucifer

Facebook event Share Tweet

Graspop Metal meeting sensation returns to AB

Brides Of Lucifer was the sensation at Graspop Metal Meeting this year, where they closed the Marquee two nights in a row for a an enormous crowd! The band consists of 13 singers led by pianist Steven Kolacny, guitarist Koen Buyse and keyboard player Ives Mergaerts. They blow everyone’s socks off with powerful shows, a cast-iron reputation and a perfect harmony of voices. Brides Of Lucifer also announced a Main Hall concert today. A not to be missed event for fans of the genre, on Sunday 21 January at Brussels’ Ancienne Belgique!

 


Videos

Response

Zelfde mening als de meesten, goed optreden maar veel te vroeg gedaan,
philippe.d'hondt673144
Het was een zeer fijn optreden, volledig in mijn verwachtingen na alles wat ik van hen al op Graspop had gezien! Ik hoop op alvast op meer! :-) Wat de algemene sfeer betreft: ik betreur het elke keer week opnieuw dat mensen het niet kunnen laten om die smartphones in hun zak/locker achter te laten! Je wil toch genieten, in het HIER en NU, en niet tegelijk bezig zijn met filmkes en foto's waar 90 procent van uw Facebook-vrienden NIET naar zullen kijken. Als een echte concert-ganger is het dus hoogst vervelend om een LIVE-optreden te moeten volgen op het scherm van de mensen die voor u staan. BTW: weet dat die kwaliteit van geluid en beeld niet eens zo goed is als het LIVE is! Dus stop er mee! En AB: van jullie verwacht ik dat jullie harder optreden... Op jullie website staat duidelijk dat er een verbod is op filmen.... DUH! Laat mensen hun gsm afzetten, of achterlaten, of mee de locker in... Roken mag ook niet meer, daar zijn jullie toch ook tegen opgekomen? Vergeet gewoon niet dat een optreden een fijne live-ervaring moet zijn voor iedereen... Wees gewoon CORRECT met jullie regels... Of geef de 'hobby-camera-mensen' een eigen balkon ofzo... ;-)
maaike@skinart.be
Super optreden! Iets te snel gedaan en afsluiten met een knaller was mooier geweest toch enorm genoten !
marino76
Spijtig dat het te vroeg gedaan was. Had graag meer gezien betreft het potentieel van de zangeressen, en muzikanten. Was een mooi verzorgd optreden. Super om naar te luisteren.
knight-1-rider
Mooi, indrukwekkend maar inderdaad abrupt en vroeg einde.
Karin.Schellekens677092
Flauwtjes.
gigi-bibi
Zeer goed optreden. Vooral de gitarist(en) hebben hard geoefend sinds graspop, want deze keer waren de solo's spot on. Ook de nieuwe nummers, en vooral chop suey, waren zeer goed gedaan.
bart20
top !
Romain.Helsen551665
Fantastisch optreden! Geroezemoes in de zaal overstemde soms. Het einde was kort en abrupt. Ik had geen idee van tijd, maar het was jammer dat sneller was afgelopen dan aangegeven.
Inge.Daems649884
zalig optreden!! volgend jaar mainstage op GMM!!
Nico.Winkelman651724
Fantastisch optreden ! Spijtig dat er weer een groot deel van het publiek dacht dat ze op cafe stonden en gewoon stonden te babbelen...
Arno.De Wolf651000
Erg genoten van een super optreden. Jammer dat er nog steeds mannen zijn die geen fatsoen meer hebben als er jongedames op het podium staan. #metoo heeft nog werk. Verder niets dan goeds voor de artiest en de zaal.
Stephan Fiers
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify

We are very worried about the situation and want to do our part in minimizing the outbreak of the virus. All the concerts up to and including the 3rd of May will be suspended and if possible postponed to a new date.