vr 11.09.20

NEW DATE: Blanche

Facebook event Deel Tweet

Blanche presenteert haar debuutalbum ‘Empire’

"Ontmoetingen, schrijfsessies en songs die, net als ik, gevormd werden door het heen en weer reizen tussen Londen en Brussel." Zo vat Blanche de drie jaren samen die zich voltrokken tussen een lenteavond in 2017 waarop ze zich presenteerde aan heel Europa met ‘City Lights’ en haar debuutalbum ‘Empire’ dat uitkomt in april 2020.

Eerstdaags verschijnt haar gelijknamige (melancholische) single waarbij de stem van Ellie Delvaux zich verbindt met traditionele instrumenten (piano, drums, gitaar, cello) en moderne electro. "Empire gaat over mensen die een schild dragen om zich af te schermen van alle emoties en uiteindelijk zichzelf bedriegen", legt Ellie uit. De opnames gebeurden alvast in bijzonder gezelschap van onder andere Rich Cooper (BANKS, Mystery Jets, Lucy Rose) en François Gustin (Girls In Hawaii) die aan de hele plaat hebben meegewerkt.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Alice On The Roof, Oscar & The Wolf, Loïc Nottet, Hooverphonic,…
In de pers ‘Luisteraars horen in de diepe stem van Blanche en elektro-invloeden onder meer gelijkenissen met Hooverphonic en Oscar and the Wolf.’ (Radio 1)

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie