zo 23.02.20

Coca-Cola Sessions: Tsar B + Dvtch Norris

+ Ashley Morgan, Ruby Grace

Facebook event Deel Tweet

Vier 10 jaar Coca-Cola Sessions met de boeiendste nieuwe hiphop en urban pop!

Voor het tiende seizoen op rij presenteren we via de ‘Coca-Cola Sessions’ de Belpopsterren van morgen. Om deze tiende verjaardag te vieren, trekken we van de club naar de box voor een XL-sessie.

Justine Bourgeus maakte haar intrede als violiste van School Is Cool. Haar solocarrière nam een vlucht in 2016. Met de singles ‘Myth’ en ‘Escalate’ maakte Tsar B indruk in zowel binnen- als buitenland. Bovendien werd de clip van ‘Escalate’ een hit in de wereld van Youtube-choreografen. Twee jaar later verscheen haar debuut ‘The Games I Played’, waarop ze haar voorliefde voor viool koppelt aan een donkere r&b sound. Het Britse muziekblad NME noemde Tsar B's debuut ‘bewitching’, Noisey vergeleek de zangeres met FKA twigs en ook de Belgische media bekroonden het album rijkelijk met een lading sterren.

De voorbije twee jaar bouwde, DVTCH NORRIS, een ijzersterke livereputatie op. Met Ashley Morgan aan zijn zijde als dj en producer, bewees de Antwerpse rapper dat hij een fanatische performer is die superenergieke liveshows neerzet. Zijn warme hiphop sound is een briljante trip doorheen soul, trap en funk.

Ruby Grace is een van de meest beloftevolle zangeressen van het moment. Haar debuutsingles ‘Lipgloss’ en ‘Glitter’ brachten haar zowel airplay op Studio Brussel als een podiumplek op Pukkelpop op. De jonge Hasseltse zangeres mengt donkere electro met pop en zwoele r&b, waarmee ze in de voetsporen van Charli XCX en Banks treedt.

Volgens Vice is Ashley Morgan een van de boeiendste nieuwe geluiden in de Belgische hiphop. De Hasseltse producer begon enkele jaren geleden muziek te maken onder het alias LTGL. Al snel werd hij opgepikt door LeFtO en Gaslamp Killer. Zo speelde hij onder andere in de legendarische Low End Theory-club en een exclusieve Boiler Room-set in het Atomium. Twee jaar geleden besloot hij zich zich toe te leggen op het rappen. ‘LETGOLETGOLETGO’, zijn eerste ep onder zijn eigen naam, klinkt eigenzinnig en vernieuwend. 

Lees meer Lees minder

Video's

Coca-Cola Sessions: Tsar B + Dvtch Norris nieuws

Oh putain! Le top du hiphop Belge

AB serveert motherfuckin hiphop van eigen bodem

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify