za 05.02.22

New Date: RONE

Deel Tweet

Producer uit Franse electro-scene brengt nieuwe liveshow

Zonder twijfel een artiest waarbij naar elke terugkeer reikhalzend wordt uitgekeken. Als muzikant met een onverzadigbaar instinct vernieuwt Rone zichzelf voortdurend met toegewijde boodschappen en krachtige organische klanken. Met zijn vijfde album op zak keert hij op zaterdag 23 januari 2021 terug naar het podium van de AB in Brussel. 

In iets meer dan 10 jaar tijd is de Franse producent Erwan Castex aka Rone een van dé referenties van de Franse electro-scene geworden. Sinds de release van zijn debuutalbum ‘Spanish Breakfast’, dat werd uitgebracht in 2009, laat hij een overdaad aan creativiteit op de wereld los waarbij hij uitmuntende live-optredens, onweerstaanbare tracks en alom geprezen samenwerkingen met collega's (Bryce Dessner (The National), Baxter Dury, Michel Gondry, Kazu Makino (Blonde Redhead) en Etienne Daho) aan elkaar koppelt.

In de nasleep van ‘Room With A View’, een spektakel dat tot stand kwam in het Théâtre du Châtelet in samenwerking met het (LA) HORDE collectief en met de release van zijn gelijknamige album, komt Rone zijn nieuwe liveshow voorstellen tijdens de komende tournee die begin 2021 halt houdt in Brussel.

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie