do 20.02.20

Equal Idiots

+ The Crackups

Facebook event Deel Tweet

Antwerpse duo met vlijmscherpe garage-punk

Sinds 2012 al zet het Antwerpse duo de podia op stelten met zijn vlijmscherpe garage-punk. Tonnen energie, die ze al kwijtkonden op de mooiste festivalplanken van het land, waaronder Rock Werchter, Dour en afgelopen weekend nog op Pukkelpop.

Humo’s Rock Rally en de Nieuwe Lichting van Studio Brussel katapulteerden Equal Idiots in 2016 naar het sterrendom, en sindsdien palmen ze het grote publiek in met hits als “Salmon Pink”, “Put My Head in the Grond” (vijf weken aan kop van de Afrekening!) en “Toothpaste Jacky”. Thibault Christiaensen (gitaar, zang) en Pieter Bruurs (drums, zang) brengen een genadeloze en no-nonsense punkrocksound, die hen onweerstaanbaar authentiek maakt. Sinds de release van hun debuut ‘Eagle Castle BBQ’ (2017), een slimme mix van catchy hits en rock met weerhaken, hebben de heren niet stilgezeten, en houden ze er een goedgevulde concertagenda op na. Vandaag werken Thibault en Pieter met producer Thomas Valkiers aan een opvolger. Eerste single “Run” doet met het betere gitaarwerk, drums en rock ’n roll alvast het beste vermoeden. Op 20 februari stellen ze ons de nieuwe plaat live voor in de AB. Niet te missen!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Ik hou van Thibault !!!
dwaese
Topmuzikanten in een van de beste concertzalen !!! .... Stuk voor stuk talent .... The Crackups, Equal Idiots en ook ons Sarah ;-) .... We'll be back !!!
Carlo69
Ze gingen er wel voor
Pim Wollants
eerste keer in de AB en wow wat een leuke avond. het publiek was al van in het begin mee. leuke sfeer en 2 mooie shows. love it. machtig! respect voor die mannen. zeker voor herhaling vatbaar.
Matthijs.De Muer859409
eerste keer in de AB en wow wat een leuke avond. het publiek was al van in het begin mee. leuke sfeer en 2 mooie shows. love it. machtig! respect voor die mannen. zeker voor herhaling vatbaar.
Matthijs.De Muer859409
Geweldige ambiance en super performance. De mannen zweepten de hele AB mee in hun orkaan drum en snaren. The crowd was going wild!
vanlommelkristin
Helemaal top.
Matthijs.Segers
Het was een top avond . Blij zo'n Belgische talent te hebben . Het waren geen boerkens uit te kempen maar talent uit de kempen . Ook de Crackups waren goed . Garage punk leeft nog !!!! Goe bezig gasten
Leo.De Belder861072
BANGELIJK!!!
Jent.Wuyts819974
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie