Voorzieningen

Rolstoelgebruikers

Grote Zaal - Flex - Theater

Er is een gereserveerde zone voorzien op het balkon op het 1e verdiep rechts van het podium. Dit balkon is makkelijk te bereiken via de lift. Er zijn verder geen drempels of trappen.  Vraag bij de ticketcontrole assistentie aan één van de stewards, zij zullen je tot het balkon begeleiden.
Het toilet is op het gelijkvloers, net achter de bar. Je kan de sleutel bekomen bij de stewards.
Mensen die omwille van andere medische redenen moeilijkheden hebben met rechtstaan, vragen wij  zo vroeg mogelijk te komen. Er zijn 250 (Grote Zaal) of 450 (Flex) stoelen. Deze kunnen niet gereserveerd worden, maar indien je er bij het openen van de deuren kan zijn (meestal 19u, maar check het exacte tijdschema op de concertpagina), is er keuze genoeg. In de Theater-opstelling zijn enkel zitplaatsen.

Box - BALLROOM

Bij de Box-opstelling zijn de balkons afgesloten. Links vooraan de zaal wordt een zone afgebakend voor rolstoelgebruikers.
Het toilet is op het gelijkvloers, net achter de bar. Je kan de sleutel bekomen bij de stewards.
Verder zijn geen stoelen voorzien.  Indien u om medische redenen toch een stoel nodig heeft, gelieve ons te contacteren via dit formulier.

Club

De Club kan bereikt worden via de lift.  Onze stewards zullen je begeleiden tot vooraan het podium.  Het toilet bevindt zich op het gelijkvloers.

Doven & gehoorgestoorden

Gelieve jullie wensen kenbaar te maken om de concertbeleving zo volledig mogelijk te maken. Ballonnen zijn aan de ingang bij de stewards te verkrijgen.

Blinden & slechtziende personen

Gelieve contact op te nemen indien je met een blindengeleidehond een concert wenst bij te wonen.

Meer praktische info

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie