vr 06.12.19

Worakls Orchestra

+ Mark Höffen.

Facebook event Deel Tweet

Een geniale live-ervaring waar elk rechtgeaard muziekliefhebber vrolijk van wordt!

Na een fel gehypete show op Les Nuits Botanique, binnenkort op 26 april, keert Worakls op vrijdag 6 december terug voor een nieuwe afspraak met de Belgische fans in de Ancienne Belgique.

Kevin Rodriges – aka Worakls – werd geboren in een familie vol muzikanten, volgde les aan het conservatorium en verdiepte zich daarna in elektronische muziek, waarmee hij een enorme muzikale boost aan zijn gevoel voor melodie weet toe te voegen. Al ruim een decennium scoort hij met hits als “Salzburg”, “Bleu” en “Porto”, klassiekers in een genre waarvan alleen hij het geheime recept kent. Met N’to en Joachim Pastor, twee muzikanten waarmee hij een gemeenschappelijke klankesthetiek deelt, richtte hij het label Hungry Music op, waarop in maart van dit jaar nog zijn langverwachte debuut ‘Orchestra’ uitkwam.

Voor de gelegenheid omringt Worakls zich tijdens een grote Europese tournee met maar liefst twintig klassieke muzikanten, goed voor een ronduit geniale live-ervaring waar elk rechtgeaard muziekliefhebber vrolijk van wordt.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

C'était incroyable !!
Estelle.Hastière799373
Concert absolument incroyable, le light show sublime ! Toujours un bonheur de voir ce genre de spectacle grandiose à l'AB :-)
Elodie.Ricoul785602
Geniale show, fantastische beleving ondanks 3 ellebogen op mijn neus :-)
Lander.Tack798971
On a adoré!!! ;)
simon.debeyre743848
Concert top, mais clairement trop de monde et un paquet de monde qui n avait rien a faire la, qui dormait sur leur fauteuil.
Goldensniper
Exceptionnel
mayamaelle
Magique! J'ai eu la chance de pouvoir venir pour mon anniversaire, merci à vous j avais l impression d être une enfant devant un magasin de bonbons
Laetitia .Berger 765104
Verrassend!
carine.naessens609996
Genial !
gerard-2
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie