do 20.04.17

Waar Is Ken?

Facebook event Deel Tweet

Daar is die 2de cd voorstelling; meer digitaal wonderbaar!

Waar Is Ken? Hier is het te doen: terug in de ABClub voor hun 2de cd voorsteling, na twee jaar geleden ook al debuut 'Dwaaltuin'.

Ook deze keer beloven ze 'digitaal mos, dit keer balancerend op de stoeprand van het drukke stadsleven... grooves, ondergedompeld in een bad vol welgemikte woorden... zwevend boven de rafelrand.'

En dat na een wonderlijke reeks singles als Grasgewijs, Wimperzoen, Dat Kind, Heb Je Lief,Badpak, Komaf Met kafka voor Radio 1 en Woordenstroom dat zelfs scoorde in de VSA, waar ze dan ook al eens konden toeren!

'Live neemt WIK? je trouwens mee in een reizend muzikaal laboratorium dat niemand onberoerd laat. Live onderscheidt WIK? zich door een groovy show boordevol verrassende visuals.' Kom dat horen, kom dat zien, kom dat wikken en wegen!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

WIK brengt heel toffe én vernieuwende muziek met 2 stemmen die zo contrasterend zijn dat ze wonderwel samen passen en heel prettig : in perfect Nederlands waartoe men doorgaans Westvlamingen niet staat acht ... Ze verdienen een pluim en aandacht van héél muziekminnend Vlaanderen en daarom is een CD-voorstelling in de AB in hoge mate ambitieus en belangrijk in de gestage evolutie van de band.
GEORGES.DORME632589
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify