do 11.07.19

Vlaanderen Feest, Brussel Danst: Will Tura & Brussels Philharmonic

Facebook event Deel Tweet

Enig (!) concert van de Keizer van het Vlaamse lied in 2019

Dit concert vindt plaats in het kader van Vlaanderen Feest, Brussel Danst

Opgelet: om zoveel mogelijk mensen de kans te geven dit unieke concert bij te wonen, is dit een concert voor een staand (!) publiek.

De volledige opbrengst van dit concert gaat naar Kom op tegen Kanker.

Na 60 jaar onafgebroken toeren door Vlaanderen leek 2019 een jaar zonder concerten te worden voor Will Tura. Maar muzikaal talent van zijn kaliber laat zich niet temmen. En zo bestijgt de Keizer van het Vlaamse lied op 11 juli het podium van AB voor een uitzonderlijk concert. Het enige optreden dat hij dit jaar geeft, vindt plaats op Vlaanderen Feest, Brussel Danst en is een samenwerking met het gerenommeerde Brussels Philharmonic.

Voor deze speciale gelegenheid wordt Tura’s vaste band aangevuld met een 57-koppig (!) symfonisch orkest. Verwacht een unieke uitvoering van alle bekende hits uit een rijkgevulde carrière die meer dan een halve eeuw omspant.

Op 11 juli wordt de Vlaamse feestdag elk jaar uitbundig gevierd in het hart van de hoofdstad. Tijdens ‘Vlaanderen Feest, Brussel Danst’ verandert het centrum van Brussel in een dansvloer, wandelparcours en podium voor bekende artiesten, met tal van activiteiten voor jong en oud.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Met begeleiding van de vele muzikanten was dit een prachtig optreden van Will Tura. Hij heeft bewezen dat hij ondanks zijn leeftijd nog aan de top kan meedoen. Voor herhaling vatbaar.
Luc.Van Acker804168
Nog altijd top. Geweldige begeleiding ook. Zaal veel te vol.
Etienne.Joostens803570
Hele toffe avond , met veel ambiance . geweldige musicale begeleiding !
pascal.Degryse803837
Geweldig concert. Proficiat Will Tura!
Cecile.Defever804074
Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diane.De Wit804171
Het was top zoals we Will kennen alles geven hij herleefde weer met zijn muziek en zang en zijn fans ik heb er echt van genoten hopelijk kunnen we nog lang van hem genieten chapeau Will Je bent top en blijft voor ons altijd de top groetjes catherine Vroman uit Diksmuide.
catherine.vroman611905
Het concert was top. Will heeft alles gegeven, en hij zelf genoot van het zingen en van zijn publiek, na 1 jaar , het blijft hem in het bloed. Ik heb een prachtige avond beleeft met vrienden, wat een super zanger, hij is en blijft de keizer. Wat de zaal betreft, er was te veel volk, dat was spijtig.Hopelijk geeft Will nog een concert, want we kunnen hem niet missen, en er was ook veel jong volk aanwezig, dat wilt toch iets zeggen. Chapeau Will en zijn muzikanten. Groetjes
christiane.verselder525592
Alweer een top beleving, Will! Zalige avond. Als (...) dit je laatste concert was, dan kan ik je enkel dankjewel zeggen. Een oprechte intense dankjewel voor de vele jaren dat je voor de beste mama-dochter avondjes hebt gezorgd en ons zalige muziek hebt gebracht. Je verwoordt het perfect met je lied “ik ben een zanger”
kelly-oste
Super, Will was top en een geweldige sfeer
christa.herremans581495
Het concert was super. Ik wou toch even de mensen van de security bedanken. Ondanks de grote drukte waren zij zeer behulpzaam en vriendelijk. Zij probeerden iedereen te helpen om toch een plaatsje te vinden.
Marja.De troy580630
Dit is niet het soort optreden waar ik normaal zou heen gaan, maar ik was aangenaam verrast. Chapeau om zo'n optreden te geven op die leeftijd! De commentaren over dat niet iedereen binnen kon zijn onterecht: ik denk dat er veel "AB-analfabeten" in de zaal waren die de volledige zaal onvoldoende benutten...
lierdnl
Was en is nog altijd de beste live zanger van vlaanderen en dit op die leeftijd.De Eddy Merckx van het Vlaamse lied.Profitiat Will.
eddy.verschuere580992
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie