Tom Odell

Tom Odell

Een pakkende stem en prachtige hits. Tom Odell brengt zijn tweede album uit!

 • AB Café & Resto

  Wil je van je concertavond in de AB het perfecte avondje uit maken? Eerst iets lekkers eten, iets gaan drinken vóór of na een concert? Klik hier
   

 • Plan je trip naar AB

  De meeste concerten stoppen om 22u30 zodat je nog thuis geraakt met de laatste treinen van de NMBS!

  Bekijk het overzicht van de laatste treinen of bereken jouw route naar de AB.

 • AB concertcheque

  Doe eens een concert cadeau. De AB concertcheque is dé remedie tegen cadeaustress. Bestel de AB concertcheque online.

Video's over Tom Odell

Een pakkende stem en prachtige hits. Tom Odell brengt zijn tweede album uit!

Tom Odell kondigt vandaag de release van zijn tweede album aan. ‘Wrong Crowd’ wordt op 10 juni in de winkelrekken verwacht. De jonge Brit trekt daarna de baan op om zijn fans op het podium terug te zien. Na de zomerfestivals – met een passage op Pukkelpop op het programma – keert hij naar ons land terug! Op 20 februari 2017 speelt hij een intiem concert voor zijn Belgische fans in de Ancienne Belgique.

Tom, afkomstig uit West-Sussex, bezorgde de hele wereld kippenvel met zijn eerste album en een pak hits die nog lang zullen blijven nagalmen. ‘Long Way Down’ klokte af op ruim een miljoen verkochte exemplaren en platina in Engeland, en is een juweeltje dat we ons vooral herinneren dankzij hitsingle “Another Love”, maar ook “Can’t Pretend”, “Hold Me” en “Grow Old With Me”. 26 is hij intussen, en hij schrijft nog steeds treffende en hypergevoelige nummers, die recht naar het hart gaan. Dat leverde hem al onder meer de BRIT Critics’ Choice Award op in 2013.

Vol ongeduld wachten we dus de komst van zijn tweede langspeler af. ‘Wrong Crowd’ bestaat uit elf straffe songs geproducet door Jim Abbiss (Adele, Arctic Monkeys, Kasabian) en telt met “Wrong Crowd” en “Magnetised” al twee nummers met enkele miljoenen YouTube-views... dat belooft! Eveneens veelbelovend is zijn passage in de Ancienne Belgique op 20 februari 2017! De ticketverkoop start op vrijdag 27 mei om 9u.

Meer over deze artiesten

Als eerste weten wanneer jouw favoriete artiest naar AB komt?

Voeg je laatste muzikale ontdekkingen toe aan je favoriete artiesten en krijg info à la carte!

Ga verder