zo 03.06.18

Thom Yorke

+ Oliver Coates

Facebook event Deel Tweet

Thom Yorke performs in a live mix with Nigel Godrich and visual artist Tarik Barri

Maximum 4 tickets per persoon! 

Voor deze voorverkoop kan je niet betalen via overschrijving, je dient dus voor je aankoop een betaalkaart (Bancontact of kredietkaart) bij de hand te hebben.

In navolging van de aankondiging dat hij op Sonar festival 2018 in Barcelona speelt, bevestigt Thom Yorke nu ook een reeks zaalshows doorheen Europa in de lente. Thom brengt er zijn solo werk samen met zijn trouwe metgezel Nigel Godrich en de hulp van Tarik Barri voor de visuals.

Thom Yorke trekt naar een beperkt aantal steden, als Firenze, Milaan, Berlijn, Amsterdam, London, Parijs, maar ook… Brussel ! Je kan hem live aan het werk zien in de AB op zondag 3 juni. Oliver Coates verzorgt het voorprogramma. Een unieke gelegenheid en een nu al historisch event! 

BELANGRIJK! Koop geen tickets op illegale (doorverkoop)websites of de zwarte markt. Deze tickets zijn vaak vervalst of ongeldig. U loopt dus het risico dat u de toegang tot het concert geweigerd wordt. Meer info op www.ilovemyticket.be.

OPGELET! Onderstaande identiteitsvoorwaarden zijn van toepassing:

De naam van de originele ticketbesteller wordt op het ticket hernomen. Van zodra de reservatie wordt bevestigd, kan de naam niet meer aangepast worden. 

Het is mogelijk dat de identiteitskaart van de originele ticketbesteller aan de ingang wordt gevraagd teneinde toegang te krijgen tot de zaal. Het niet instemmen met deze voorwaarden kan leiden tot annulatie van de bestelling.

Wanneer u meer dan één ticket heeft besteld, wordt iedereen van uw gezelschap vriendelijk gevraagd om gelijktijdig met u binnen te gaan, dit om te vermijden dat de reservatie wordt geannuleerd in geval van geschil.

 

Lees meer Lees minder

Video's

Thom Yorke nieuws

Belangrijke info over voorverkoop Thom Yorke

Opgelet bijzondere identiteitsvoorwaarden van toepassing

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify