Snarky Puppy

Snarky Puppy

Vibrant no overdubs jazz, global, funk fusion!?

Video's over Snarky Puppy

Vibrant no overdubs jazz, global, funk fusion!?

100 jaar geleden verscheen de allereerste jazzplaat: The Original Dixieland Jass Band met ‘Livery Stable Blues’. AB zet daarom één jaar lang jazz extra in de kijker. Van hedendaagse klassiekers over muzikale dwarsliggers die zich door jazz laten inspireren tot de jongste volstrekt eigenzinnige jazzgeneratie van eigen bodem.

Snarky Puppy is een zeer dartel capabel jazzfusion collectief met Brooklyn NYC USA als uitvalsbasis. Momenteel een vaste kern van 13 man en hier al welkom in de ABClub, de Jazzmarathon en nog een volle vibrerende ABFlex oktober 2015.

Een 10tal cd's al op hun actief, recent nog Family Dinner Vol 2: weer een 'wildcard' samenwerking met uiteraard jazzmuzikanten maar ook met David Crosby, Susana Baca, Salif Keita, Laura Mvula... !

En nu is er ook de Culcha Vulcha cd, voor een keer niet live met camera's erbij in de studio opgenomen, maar wat serener 'in de natuur' en met toch ook weer wat overdubs mogelijk.

Immer onvoorspelbaar speels (als een jong hondje), en live blijven dit hoedanook de meest akkurate trefwoorden: 'eclectic... unclassifiable...free-wheeling... wide -ranging...'

Meer over deze artiesten

Meer AB tips voor jou

 • AB Café & Resto

  Wil je van je concertavond in de AB het perfecte avondje uit maken? Eerst iets lekkers eten, iets gaan drinken vóór of na een concert? Klik hier
   

 • Plan je trip naar AB

  De meeste concerten stoppen om 22u30 zodat je nog thuis geraakt met de laatste treinen van de NMBS!

  Bekijk het overzicht van de laatste treinen of bereken jouw route naar de AB.

 • AB concertcheque

  Doe eens een concert cadeau. De AB concertcheque is dé remedie tegen cadeaustress. Bestel de AB concertcheque online.

Als eerste weten wanneer jouw favoriete artiest naar AB komt?

Voeg je laatste muzikale ontdekkingen toe aan je favoriete artiesten en krijg info à la carte!

Ga verder