zo 23.12.18

Ronnie Flex & Deuxperience

+ K1D

Facebook event Deel Tweet

Ronnie Flex in AB voor een vervroegd kerstfeest vol hits en dansbare beats!

Ronell Langston Plasschaert, oftewel Ronnie Flex, geldt als boegbeeld van een nooit eerder geziene en succesvolle generatie hiphop artiesten in Nederland. Zijn genre-overstijgende releases vinden keer op keer hun weg naar de hitlijsten in zowel Nederland als België. Aanstaande zaterdag zal de Nederlandse rapper eerst Pukkelpop in vuur en vlam zetten, om dan op zondag 23 december naar ons land terug te keren voor een energieke show in de Ancienne Belgique.

Nadat België kennismaakt met “Drank & Drugs”, de superhit met Lil’ Kleine, bereikt al snel ook ander werk van de rapper ons land. Denk aan nummers als “Energie”, “Blijf Bij Mij” en “Plek Als Dit”. Met zijn tweede langspeler ‘Rémi’ (2017) gooit Ronnie Flex grote ogen en wordt hij bekroond met een Edison award voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige liveband, genaamd Deuxperience, komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Het succes bezorgt hem optredens op de grootste festivals zoals Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop. Begin maart nog brak het rapfenomeen het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000) met het nummer “Fan”. Er bestaat geen twijfel over: Ronnie Flex is hot!

Ronnie Flex & Deuxperience keert terug naar ons land voor een vervroegd kerstfeest vol hits en dansbare beats! Afspraak op zondag 23 december in de Ancienne Belgique! Tickets zijn beschikbaar vanaf maandag 20 augustus om 11u.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Geweldige show
Jordan.Takayna738046
Leuk thanks
bachiri
Heel leuk optreden. TOP!!
Nele.Eeman738233
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie