za 28.05.16

Rico & Sticks # OpgezwolleTotNu + Typhoon + Jungle By Night +Kuenta I Tambu + Weval + Jameszoo

Facebook event Deel Tweet

AB, Melkweg & EuropeByPeople organiseren tweedaags festival

Muziek verenigt, vlot over landsgrenzen heen! Daarom steken de broeders en zuster van Melkweg (Amsterdam) & Ancienne Belgique de gelijkgezinde koppen bijeen om straf vaderlands voer op elkaars podium te serveren. En dat in de vorm van een tweedaags mini-festival (28/05 in AB (AB Box & AB Club) en 29/05 in Melkweg) voorzien van een gevarieerde, eclectische en uiterst spannende line-up!

Al jaren staan de muzikale neuzen van beide concertzalen in dezelfde richting met een programmering en identiteit in elkaars verlengde. Een logische samenwerking dus met de hulp van EUROPE BY PEOPLE, een organisatie die in het licht van het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie een indrukwekkend cultureel programma in elkaar bokste, verspreid over Amsterdam en Brussel. Meer info via http://europebypeople.nl/

RICO & STICKS #OPGEZWOLLETOTNU (AB BOX)

Tussen 2001 en 2007 speelde Opgezwolle het met drie albums (‘Spuugdingen op de Mic.’, ‘Vloeistof + Brandstof’ en ‘Eigen Wereld’) klaar om mythische proporties aan te nemen in Nederland. Hun pletwals van rauwe, onversneden Top Notch-hiphop greep je vanaf de eerste bastonen bij het nekvel en als je tanden al niet uit de mond klapperden door de ultravettige old school beats van Delic, dan raakte je die zeker kwijt door de buitenaardse flow met ongeëvenaarde lyrics van MC’s Rico & Sticks die als een welgemikt spervuur van uppercuts in je gezicht uiteenspatten.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Fantastisch feest
Thom.Moerkamp551062
Super Feest.
Wouter Van den Berghe
Jungle By Night bewees nog maar eens hun live reputatie, wat een feest! Wie hierop niet beweegt is eigenlijk een beetje dood.
sonja
Typhoon , Sticks & Rico bewezen weer eens waarom ze op die bovenste plank zitten !
nspanhove
Heel blij da k erbij kon zijn! Fantastische avond!
debbie.de jongh553666
Top concert, maar de muziek mocht iets stiller bij Jungle By Night.
Mieke.Moerman493449
Dankzij de treinstaking niet kunnen gaan. Doodjammer. Merci Belgische spoorwegen en/of Belgische politici. €20 in de vuilnisbak en blijkbaar een superavond gemist.
misterbamboostick
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie