wo 21.10.20

POSTPONED: Lefto presents NCHTWNKL feat. Daedelus + Teebs

Facebook event Deel Tweet

LeFtO haalt 2 meesters uit de L.A.-beatscene naar Brussel

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert verplaatst naar een nieuwe datum. Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden.
 
Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald. 

Elke ticketkoper wordt persoonlijk op de hoogte gebracht over zijn concert.
 
We volgen de situatie op de voet en communiceren alle updates via onze website.

Met NCHTWNKL roepen we samen met LeFtO een nieuw feestconcept in het leven. Op regelmatige basis organiseren we clubavonden waarbij we de scherpste liveacts van het moment combineren met opmerkelijke dj’s.

De beatscene in L.A. bestaat uit een enorm collectief van muzikanten die leftfield electro en underground rap met mekaar verbinden. Daedelus is een van de oude veteranen in de hiphopwereld van L.A. Zijn leftfield, versie drum-’n-bass en downtempo, leverde hem releases op bij onder meer Alpha Pup, Ninja Tune en Brainfeeder.

Teebs maakt net als Flying Lotus en Samiyam deel uit van het legendarische Brainfeeder, waarop tien jaar geleden zijn eerste album ‘Ardour’ verscheen. Pitchfork was meteen enthousiast: ‘The record sounds like what would happen if you could plant hip-hop beats in the soil and plug headphones into the flora that emerged.’ Teebs wist zichzelf als cultheld te ontpoppen. Zo stond hij op het podium van Low End Theory, de meest toonaangevende experimentele hiphop- en electroclub en maakte hij remixes voor onder andere Shlohmo en Nosaj Thing. Het afgelopen jaar bracht de producer zijn derde album uit. Op ‘Anicca’ gaat hij nieuwe samenwerkingen aan, wat resulteert in een reeks tracks die de tijd doen stilstaan.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

POSTPONED: Lefto presents NCHTWNKL feat. Daedelus + Teebs nieuws

Win tickets voor LeFtO presents NCHTWNKL feat. Daedelus + Teebs

LeFtO haalt 2 meesters uit de L.A.-beatscene naar Brussel

Lees
Wedstrijd

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie