vr 06.12.19

Postponed: Braindance: DJ Seinfeld

+ Bjeor

Facebook event Deel Tweet

Lo-fi house trouw aan de geest van de oldschool pioniers

Door ziekte zal het concert van DJ SEINFELD, voorzien voor 6 december 2019, verplaatst worden naar een nader te bepalen datum.

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be.

Indien u tickets aangekocht heeft in de ticketshop, gelieve ze terug te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar AB Ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel of met de tickets even langs te komen tijdens de openingsuren van het onthaal (ma-vr 10:00 – 18:00)

Een Liveurope concert:
Het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Braindance, dat is de Heilige Drievuldigheid van vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en vernieuwende live electronica acts.
Denk aan de uitbundige sfeer van de befaamde Boiler Room Sessions, maar evengoed aan gevestide namen uit de scene die van AB hun speeltuin maken. Braindance is dé eerste halte bij uitstek voor een nachtje Brussel en voor mind-blowing muzikale ontdekkingen.

AB’s Braindancereeks ontleent de inspiratie voor zijn naam aan de term waarmee de muziek van Rephlex Records - het iconische label van Aphex Twin - werd omschreven. Braindance is all about artiesten die niet enkel werken op je dansbenen, maar ook op je hersenmassa!

Armand Jakobsson oftewel DJ Seinfeld komt oorspronkelijk uit het Zweedse Malmö, maar heeft de sneeuw al een tijdje geleden ingeruild voor het zonnige Barcelona. De producer met de naam die verwijst naar een iconische sitcom uit de jaren 90 wordt al snel in 1 adem genoemd met die andere sitcom-artiest: Ross from Friends. Net als Ross brengt Seinfeld heerlijke lo-fi house met een gezonde dosis nostalgie.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Peggy Gou, Ross From Friends, Baltra, DJ Boring, Mall Grab

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify