za 31.10.20

POSTPONED: ABnormal - Willem Ardui

Facebook event Deel Tweet

Melancholische Nederlandstalige pop

Als gevolg van de extra maatregelen die gisteren werden afgekondigd door het Brussels Gewest, sluit AB de deuren tot en met 19 november 2020.

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen de verstrenging van de maatregelen niet aanvechten. We begrijpen dat bij de alarmerende coronacijfers drastische maatregelen horen. Dat ook onze werking op een bepaald moment moet wijken voor de volksgezondheid, is een evidentie.

Tot en met 19 november worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden. In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

We volgen de situatie op de voet en communiceren alle updates asap via onze website. Al onze kopers zullen per mail op de hoogte gebracht worden van de wijzigingen van hun concert.

Verder vragen we nog om je liefst nog niet telefonisch of via mail te informeren. Check de updates van je concert via onze agenda.

----

Dit concert is een 'ABnormal' concert.Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier

Naast het hiphopduo blackwave. heeft Willem Ardui ook een soloproject onder zijn eigen naam. Zijn prachtige, intimistische pop is niet meer weg te denken uit de playlist van Radio 1 en ademt de sfeer uit van een mooie herfstdag in oktober.

Lees meer Lees minder

In de pers 'Arduis liedjes proberen te vatten is als sneeuw proberen te bewaren in je handpalm. Ze verbrokkelen, vervloeien, desintegreren. Misschien aarden ze daarom zo moeilijk op de radio, waar spieren en slagkracht tellen en waar melancholie maar beter glashelder is in plaats van een evenwichtsoefening tussen hoop en tristesse.' - De Morgen

'Wat Ardui vooral aantoont is dat de moderne mens veel te weinig fluistert. Iedereen wil maar gehoord worden. We schreeuwen van daken. Ten hemel. We hopen dat iemand naar ons luistert. Moord en brand, dat is wat we schreeuwen. Nooit schreeuwen we doorleven en bluswater. Met een demper op het vuurwapen geschroefd, vermoorden we al het tedere. Het tedere is dood, dus zetten we onze stem op. Fluisteren. We moeten vaker fluisteren...' - James Worthy, Parool

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie