za 31.10.20

NEW DATE: ABnormal - Willem Ardui

Facebook event Deel Tweet

Melancholische Nederlandstalige pop

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier

Naast het hiphopduo blackwave. heeft Willem Ardui ook een soloproject onder zijn eigen naam. Zijn prachtige, intimistische pop is niet meer weg te denken uit de playlist van Radio 1 en ademt de sfeer uit van een mooie herfstdag in oktober.


In de pers 'Arduis liedjes proberen te vatten is als sneeuw proberen te bewaren in je handpalm. Ze verbrokkelen, vervloeien, desintegreren. Misschien aarden ze daarom zo moeilijk op de radio, waar spieren en slagkracht tellen en waar melancholie maar beter glashelder is in plaats van een evenwichtsoefening tussen hoop en tristesse.' - De Morgen

'Wat Ardui vooral aantoont is dat de moderne mens veel te weinig fluistert. Iedereen wil maar gehoord worden. We schreeuwen van daken. Ten hemel. We hopen dat iemand naar ons luistert. Moord en brand, dat is wat we schreeuwen. Nooit schreeuwen we doorleven en bluswater. Met een demper op het vuurwapen geschroefd, vermoorden we al het tedere. Het tedere is dood, dus zetten we onze stem op. Fluisteren. We moeten vaker fluisteren...' - James Worthy, Parool

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie