do 24.10.19

music:LX presents Maz - Napoleon Gold - Say Yes Dog

Deel Tweet

Luxembourg Sounds Like :

Een Liveurope concert:
Het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Na Parijs, Berlijn en Amsterdam is het nu aan Brussel om “Luxemburg Sounds Like…” editie 2019 te ontvangen. Onder deze vlag stelt het Groothertogdom op één avond het beste voor dat het aan rap, indiepop en electro te bieden heeft. Het evenement vindt plaats op donderdag 24 oktober 2019 in de Ancienne Belgique. De toegang is gratis.

Dit is een goede gelegenheid om de jonge rapper MAZ te ontdekken. Zijn op Engelse leest geschoeide poëtische flow op hypnotische beats laat niemand onverschillig. NAPOLEON GOLD, onder dak bij het Amerikaanse label Cinematic Music Group (T-Pain, Joey Bada$$...), zal zijn gloednieuwe album “Sunset Motel” komen promoten. De downtempo nummers van de plaat bieden een prominente plaats aan stedelijke en afwisselende sferen, met dank aan de verschillende artiesten die als featuring hun vocale medewerking hebben verleend. Het electropoptrio SAY YES DOG had het Belgische publiek al voor zich gewonnen tijdens zijn vorige doortocht. De groep, die momenteel door Duitsland toert, maakt een ommetje langs Brussel om je hoofd (en benen) te doen bewegen met hun synthetisch geluid dat aan de 80’s doet denken en de zang die schijnbaar nonchalant aandoet.   

Eclecticisme en nieuwigheden zijn de sleutelwoorden van een concertavond met drie acts die wil tonen dat er in Luxemburg artiesten rondlopen die al sinds geruime tijd, en met succes, de grenzen oversteken naar andere Europese landen.

Kom dit met eigen ogen bekijken en met eigen oren aanhoren. Wedden dat je ervan gaat genieten? 

MAZ
Met amper 19 jaar op de teller is de jonge rapper snel uitgegroeid tot de nieuwe sensatie van het moment, met zijn EMINEM-achtige flow en zijn poëtische teksten die getuigen van een verbijsterende maturiteit. Het meest indrukwekkend is hij echter op het podium, waar hij al te zien was als support act voor namen als Ocean Wisdom, Nicki Minaj en Sofiane.

NAPOLEON GOLD
Voor de elektronische muziekproducer NAPOLEON GOLD wordt het een thuismatch aangezien hij al enige tijd in Brussel woont. Omringd door zijn keyboards en vergezeld van een drummer op het podium laat hij ons meereizen door de klanken van zijn betoverende sferen. De nummers van zijn album Sunset Motel, dat in september uitkomt, overtuigden al de Digital Marketing Manager van Gorillaz en Damon Albarn want deze laatste heeft net toegezegd om deel uit te maken van het project.

SAY YES DOG
SAY YES DOG bestaat uit 3 verlichte nachtraven die de muze graag zoeken tijdens verre reizen, op grote afstand van hun dagdagelijkse Berlijn. Hun compromisloze electropop klinkt zoals de jaren 80, en wel de nonchalante kant hiervan. Stem, beat en melodieën zullen je hoofd en benen in beweging zetten voor je het zelf goed en wel beseft! 80. "If you like Hot Chip, you'll love this lot" - The Guardian

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie