za 24.11.18

JH Tongeluk presents AliA b2b Kreshik , Susobrino, 2 Times Nothing & more

Facebook event Deel Tweet

JH Tongeluk is taking over AB Club with inspiring global and jazz sounds

Het Brusselse jeugdhuis Tongeluk neemt AB Club over met een nieuwe lichting artiesten geïnspireerd door jazz, global sounds, funk en hiphop.

Eagle Stone

De 20-jarige Brusselse dj, Eagle Stone, zal met zijn funky sound, disco vibes, afro- en hiphopinvloeden de avond openen. Zijn liefde voor klanken en ritmes van over de hele wereld vormt de rode draad voor zijn eclectische, dansbare sets.

2 Times Nothing (live)

Deze vijfkoppige Brusselse band haalt zijn inspiratie uit zowel clubmuziek als jazzklassierkers. Denk aan BADBADNOTGOOD, Four Tet en STUFF.

Susobrino (live)

Bart Van Obbergen Pérez, alias Susobrino, is een 23-jarige producer die zich laat inspireren door zijn Boliviaanse roots, zijn passie voor exotische instrumenten en Zuid-Amerikaanse percussiemuziek. In februari werd hij tot winnaar van de Champion Sound Beat Battle gekroond en een maand later verscheen zijn veelbelovende debuut-EP ’Mapajo’. De field recordings die hij maakte tijdens zijn reis door Bolivië vormden de basis voor deze eerste EP. 

Majär

Deze Brusselse undergound producer staat bekend om zijn dansbare, verwoestende clubsound. Hij mixt de meest uiteenlopende ritmes vlot in elkaar en heeft steeds de coolste danstracks achter de hand.
https://soundcloud.com/djmajar

AliA

Ze is nog maar 19 jaar oud, maar wordt nu al bestempeld als een van de meest beloftevolle Belgische dj’s. In haar heerlijk dansbare sets surft de Leuvense dj moeiteloos van funk naar house, over hiphop en soul. Haar uitstekende muziekkennis in combinatie met een feilloze techniek is indrukwekkend.

 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify