Dit evenement is afgelopen

Jett Rebel: New Date

Jett Rebel: New Date

Jett Rebel presenteert ‘Truck’

 • Concert
 • Locatie:
  AB Club
 • 06 mei 2016
 • 19:00 deuren - DJ Brett Summers
  19:30 Jett Rebel
  22:30 einde

 • Organisatie:
  AB
 • Genre:
  Funk/Soul, Indie, Rock
 • Reeksen:

  Liveurope

Was jij erbij? Laat ons weten hoe je het vond!

Totale waardering
(9)
Jouw waardering
Log in om jouw waardering te kunnen geven

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB-profiel? Registreer je nu.
 • kamiel-4

  Zeer toffe sfeer. Strakke, geoliede band, met een gedroomde frontman die zich echt smijt in zijn concert, van bij de eerste noot. Dat werkt zo aanstekelijk dat je gewoon zin krijgt in zijn muziek. Die muziek swingt altijd; soms richting Prince en wat hij met funk en soul deed; soms ook richting Amerikaanse rockgroepen zoals Europe ("The Final Countdown" was soms niet ver weg. Vond ik niet leuk, het publiek wel, ambiance). Maar, gelukkig, was het vooral, in de eerste plaats, een concert van Jett Rebel, met zijn persoonlijkheid en muzikaliteit. Jett Rebel is top als zanger, gitarist, pianist, performer, en componist van mooie liedjes. 't Was uniek (ééénigg zegge de Hollanders) om hem in de ABClub mee te maken. Volgende keer misschien Werchter, of Landgraaf, of Roskilde. Ons Brussel was alvast nog een keer een bruisende stad! Merci les copains de Amsterdam (et Den Haag).

 • d-t

  Really one of 'The Best Nights Of Your Life'! Really worth it's money, almost two and a half hours of fine Rock/ Funk/ Blues musicianship and what a voice! Must see!

 • nancy-vandoorsselaer

  Super muzikant en band. Gaat er volledig voor. Doet aan Prince denken;. Fantastisch

 • shamrockraver

  It was crazy good! He's fantastic! And the rest of his band are great too. To go on like that for such a long show is rare. So, yeah, loved the concert!

Video's over Jett Rebel: New Date

Jett Rebel presenteert ‘Truck’

Een Liveurope concert:
Het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Jett Rebel, sinds debuut-EP’s ‘Venus’, ‘Mars’ en volwaardige debuutplaat ‘Hits For Kids’ gaat het bij de Noorderburen heel erg hard voor muzikaal wonderkind/multi-instrumentalist Jelte Tuinstra. Prestigieuze festivals als Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz Festival heeft hij al achter de soul/funk-kiezen en na een propvolle clubtour langsheen onder meer Paradiso, Melkweg en Tivoli speelde hij eigenhandig de Amsterdamse Heineken Music Hall (te vergelijken met onze Antwerpse Lotto Arena) vol.

Ook in onze contreien wist Rebel al een pak muziekminnende harten te sprokkelen met goedgevulde shows in Trix, Depot, Muziekodroom en Vooruit terwijl zijn singles ‘Tonight’, ‘Pineapple Morning’ en ‘Louise’ menig toertjes draaiden op de Belgische radiostations.

Dit jaar schakelt Jett nog een vitesse hoger met drie releases in één jaar, waarvan ‘Truck’ op 22/01 de spits afbijt in dit drieluik. Daarin trekt hij zich geen ene moer aan van regels of ongeschreven wetten in de popmuziek: “Er zijn tegenwoordig zo veel bands die muziek maken die precies klinkt zoals de massa het wil horen. Deze bands passen hun muziek aan, om groter te kunnen worden. Ik doe dat niet, ik kan dat niet, ik maak wat ik zélf wil en ik ben fucking dankbaar dat er een publiek is dat mij deze vrijheid geeft.

Nieuws over Jett Rebel: New Date

Vanaf nu ga je voor €9 heen en terug naar AB met de trein! Door ABconcerts op

AB en NMBS slaan de handen in elkaar! Vanaf 27 april kan je heen en terug naar AB met de trein voor slechts €9. Kom snel alles over deze voordelige deal te weten!

Lees meer 8 reacties

Meer over deze artiesten

 • AB Café & Resto

  Wil je van je concertavond in de AB het perfecte avondje uit maken? Eerst iets lekkers eten, iets gaan drinken vóór of na een concert? Klik hier
   

 • Plan je trip naar AB

  De meeste concerten stoppen om 22u30 zodat je nog thuis geraakt met de laatste treinen van de NMBS!

  Bekijk het overzicht van de laatste treinen of bereken jouw route naar de AB.

 • AB concertcheque

  Doe eens een concert cadeau. De AB concertcheque is dé remedie tegen cadeaustress. Bestel de AB concertcheque online.

Als eerste weten wanneer jouw favoriete artiest naar AB komt?

Voeg je laatste muzikale ontdekkingen toe aan je favoriete artiesten en krijg info à la carte!

Ga verder