do 03.10.19

FKJ

+ Dabeull

Facebook event Deel Tweet

Warme en groovy sound met electro- en jazztoetsen.

De Frans-Nieuw-Zeelandse FKJ zet zijn foutloos parcours onverstoord verder. Na hopeloos uitverkochte shows in de Botanique en La Madeleine, voegt French Kiwi Juice – aka FKJ – nu ook de Ancienne Belgique toe aan zijn palmares. De jonge artiest stelt op 3 oktober zijn nieuwe plaat aan ons voor in Brussel. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 3 mei om 10u.

De hypergetalenteerde Vincent Fenton laat zijn grenzeloze creativiteit de vrije loop, en wisselt moeiteloos af tussen bas, piano, saxofoon en synths. Sinds 2017 maakt hij onder de naam FKJ een warme en groovy sound met electro- en jazztoetsen. Zijn debuut ‘French Kiwi Juice’ vinden we op het kruispunt van funk en soul, en bevat enkele unaniem gesmaakte muzikale pareltjes. Live speelt hij overal ter wereld de sterren van de hemel en verovert hij steeds meer zijn plaats in de internationale electro-scene. En hij schakelt nóg een versnelling hoger, want vandaag kondigt FKJ “Leave My Home” aan, een downtempo ballade die als voorbode dient voor nog meer nieuw werk… Dit najaar mogen we zijn tweede langspeler verwachten!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

I love him so muchhhhh
Mlunart
een muzikaal genie...top
Marc.Hermans820569
WAT. EEN. ARTIEST. geweldige show, prachtige visuals, heerlijke sounds - zo puur
paulineherssens
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie