ma 05.11.18

CHVRCHES

+ Let's Eat Grandma

Facebook event Deel Tweet

Schotse elektropoppers stellen derde album voor

CHVRCHES werkt samen met PLUS1. Per ticket gaat er €1 naar een organisatie die gemeenschappen in moeilijkheden ondersteunt op hun weg naar gelijkheid, waardigheid en menswaardige leefomstandigheden.

Met een nieuw album onder de arm zijn de Schotten helemaal klaar om hun nieuwe muziek live voor te stellen. Na de zomerfestivals, met daarbij hun langverwachte passage op Rock Werchter op 6 juli, komt CHVRCHES dit najaar terug naar ons land voor een zaalshow! Het trio concerteert voor zijn Belgische publiek op 5 november in de Ancienne Belgique!

Met superhit “Recover” en hun debuutalbum ‘The Bones of What You Believe’, wordt CHVRCHES sinds 2013 als dé referentie gezien van de internationale elektropopscene. Overal ter wereld valt men in zwijm voor de zoete stem van Lauren Mayberry, gedragen door de zweverige bewerkingen en arrangementen van Iain Cook en Martin Doherty. Ook met hun tweede langspeler ‘Every Open Eye’ uit 2015 bevestigt de groep haar status. Sindsdien was het even wachten op nieuw werk maar vandaag is het zeker: CHVRCHES is helemaal terug! ‘Love Is Dead’, hun derde album dat geproducet werd door Greg Kustin (Adèle), toont de groep op het beste van haar kunnen. Met de eerste nummers “Miracle” en “Get Out” draait hun hitmachine opnieuw op volle toeren, wat alleen maar het beste doet vermoeden voor wat nog komen moet.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Super leuk concert! Live aanrader
Toni Van Looveren
Une claque inversément proportionnelle à la taille de Lauren, belle énergie, dérision, son excellent ... elle a assuré 1h30 d'un vrai show !!!! Rien à redire ....
ryosaeba
Great performance ! Maybe too loud at some points
SimonG
Zalig concert!
Jorn .Kenis708430
Loved it :D
sepheldor
Excellent concert!
izaq
Genoten!!!
Vibo
excellent concert rien à jeter_première partie éblouissante!!
deroissart
Dit was echt een fantastisch verrassend fris optreden. Nooit gedacht dat het live zo krachtig uit de hoek kon komen. Was ik een gewone fan, dan nu een grote fan. Ronald
ronald.heremans753631
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie