do 02.04.20

CANCELLED: La Chiva Gantiva / Sysmo

Facebook event Deel Tweet

10de verjaardag: non stop global party met Sysmo!

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit AB de deuren tot en met 3 mei 2020.

Tot en met 3 mei worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

Brussel maak je klaar. LA CHIVA GANTIVA komt terug naar de AB op hun manische en geschifte muzikale trip. Het unieke zeskoppige collectief wil je omverblazen of doen dansen op deze 2de april, samen met het uitzonderlijke percussie concept van SYSMO.

Deze avond wordt alvast een drie uur durende en denderende non-stop party, boordevol felle dans, fun en verrassingen, in die sublieme mix van Latin, Afro, Euro... 'punklore' als straffe originele fusie, van 'Paleo' uit het gelijknamige debuut, tot en met 'El ritmo lo llevo yo'!

Dit feestelijk jubileum wordt nog versterkt met de performante tempos van het Brusselse Sysmo, gedreven door primaire en tribale ritmes, en aangevoerd door een driftige dirigent.


 

Lees meer Lees minder

Voor fans van Improvisatie, diep geluid, diversiteit, gloedvolle arrangementen, grenzenloze gezonde dansbewegingen... het vreugdevolle leven!
AB weetje Zowel La Chiva Gantiva als Sysmo al langer hartelijk feestelijk welkom.
Fun fact De Sysmo dirigent kan het zelfs met lege handen!

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie