wo 07.11.18

Braindance: Jarreau Vandal Live

+ Shy One

Facebook event Deel Tweet

Funky DJ maakt overstap naar opzwepende live show.

Braindance, dat is de heilige drievuldigheid van vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en vernieuwende live electronica acts
Denk aan de uitbundige sfeer van de befaamde Boiler Room Sessions, maar evengoed aan gevestide namen uit de scene die van AB hun speeltuin maken. Braindance is dé eerste halte bij uitstek voor een nachtje Brussel en voor mind-blowing muzikale ontdekkingen.

De in Amsterdam opgegroeide producer Jarreau Vandal is grootgebracht tussen de jazz-, funk- en soulcassettes van zijn muzikale ouders en die invloed horen we nog steeds in zijn muziek. Na de afgelopen jaren een belangrijke rol te spelen in de internationale dj-scene - met onder andere een aantal Boiler Room-sessies en een residentie bij Wavefiles - waagt Jarreau zich nu aan een full liveshow met verschillende muzikanten. Deze zomer nog gewoon te zien achter de draaitafels op Dour en Pukkelpop, nu voor het eerst volledig live in AB!

Shy One

Op haar dertiende stond Mali Larrington-Nelson, Shy One, voor het eerst achter de draaitafels bij een lokale piratenradiozender. Sindsdien dompelt ze zich helemaal onder in de grimescene en ondergrondse clubmuziek die haar thuisstand Londen te bieden heeft. Haar eclectische invloeden zijn haar handelsmerk. In radioprogramma’s voor onder andere NTS surft ze moeiteloos van hiphop naar jazz en van housemuziek naar broken beat. Als resident-dj van de BBZ- en Touching Bass-collectieven maakt Shy One deel uit van een groep artiesten, dj’s en activisten die opkomen voor de LGBTQI-gemeenschap in Londen via kunst, muziek en cultuur.

De voorbije jaren nam de Londense dj een groeispurt in haar carrière met meer dj-sets dan ooit en een steeds groter wordend publiek dat haar erkent als een van de meest getalenteerde en unieke dj’s en producers van het moment.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Masego, Thundercat, RAY BLK, Xavier Omär, Kaytranada, Tom Misch
In de pers "After making a name for himself within the Soulection collective, Jarreau Vandal is in the process of branching out from his DJ identity and transitioning to the next phase of his sonic evolution" – Highsnobiety

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Braindance: Jarreau Vandal Live nieuws

Ross From Friends imponeert met technisch vernuft

Nieuwe concertreeks BRAINDANCE zorgt al tweemaal voor een tjokvolle AB club

Lees
Stories
AB lanceert gloednieuwe concertreeks ‘Braindance’

Braindance is de heilige drievuldigheid van vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en vernieuwende live electronica acts.

Lees
Playlist

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie