di 03.12.19

blackwave.

+ Cantrell

Facebook event Deel Tweet

Het rijzende sterrenduo van de jazzy hiphopscene

Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot een van de meest besproken hiphopacts van ons land. Hun sexy grooves en nineties sound wordt live ondersteund door een fantastische jazzband, waarmee ze onder andere op Rock Werchter, in de Roma en bij hun vorige passage in AB hoge ogen gooiden.

Het is inmiddels twee jaar geleden dat hun debuut ‘Mic check’ verscheen, waarop lovende recensies van zowel binnen- als buitenlandse muziekcritici, Europese prijzen en nominaties voor onder andere de Red Bull Elektropedia Awards volgden. Met singles als ‘BIG Dreams’, ‘Elusive’, ‘Whasgood?’ en ‘GoodEnough’ zijn de Antwerpenaren ondertussen niet meer van de radio weg te slaan. Enkele weken geleden brachten ze samen met Caleborate de single ‘home’ uit, die door Studio Brussel als ‘catch of the day’ werd opgepikt. En er volgt nog meer in 2019!

Lees meer Lees minder

Voor fans van Masego, Ravyn Lenae, TheColorGrey, Coely, RAY BLK, Xavier Omär, Mos Def, D’Angelo, De La Soul, Loyle Carner, Caleborate

In de pers ‘Bestond de Joepie nog, dan stonden zij op de poster. (…) Dat grut dat hier moeiteloos de mooiste concertzaal van het land uitverkocht? Dat moet nog een eerste lp uitbrengen! Toch weer iets om naar uit te kijken. ‘Enjoy the wave,’ bad Jay. Ik genoot van de golf, en voel aan mijn water dat ‘t in 2019 een tsunami wordt.’ – **** Humo over hun vorige passage in AB

Video's

Reacties

Heerlijk concert. Groovy, jazzy hip hop, strakke band. Schemerden door: Prince, Kool and the Gang, Buckshot Lefonque. Gaat dat zien!
david-seffer
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

blackwave. nieuws

Volg het uitverkochte concert van Blackwave. mee via livestream

Het rijzende sterrenduo van de jazzy hiphopscene

Lees
ABtv

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie