Met de auto

Randparkings

Vermijd dure parkings en lange files. Parkeer je wagen gratis aan de rand van Brussel en kom goedkoper en sneller naar AB met tram of metro dankzij de Event Pass van de MIVB. Brussel beschikt over verschillende Transitparkings. Deze locaties zijn gratis en bevinden zich aan de rand van de stad.

Parkings in de buurt van de AB

Carpooling

Veel mensen die van en naar AB rijden, doen dit alleen of met twee. Dit geeft ongelooflijk veel onbenutte zitplaatsen in auto’s, wat niet alleen zorgt voor ongezellige ritten, maar ook slecht is voor het milieu en je portemonnee. Kijk daarom eens of je samen kunt reizen naar je bestemming; carpoolen is gezelliger, milieuvriendelijker én goedkoper! http://www.carpool.be/

Weggesleept?

Het politiebureau bevindt zich vlak achter de AB (Kolenmarktstraat), waar je een formulier krijgt om je wagen op te halen bij Radar (Oude Graanmarkt). Je moet vervolgens betalen voor het slepen van je wagen.

Bereken route

Meer praktische info

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.