Met de auto

PArk & Ride Brussel

Vermijd dure parkings en lange files. Parkeer je wagen gratis aan de rand van Brussel en kom goedkoper en sneller naar AB met tram of metro dankzij de Event Pass van de MIVB. Brussel beschikt over verschillende Park & Ride parkings. Deze locaties zijn meestal gratis en bevinden zich aan de rand van de stad.

Parkings in de buurt van de AB

Carpooling

Veel mensen die van en naar AB rijden, doen dit alleen of met twee. Dit geeft ongelooflijk veel onbenutte zitplaatsen in auto’s, wat niet alleen zorgt voor ongezellige ritten, maar ook slecht is voor het milieu en je portemonnee. Kijk daarom eens of je samen kunt reizen naar je bestemming; carpoolen is gezelliger, milieuvriendelijker én goedkoper! http://www.carpool.be/

Weggesleept?

Het politiebureau bevindt zich vlak achter de AB (Kolenmarktstraat), waar je een formulier krijgt om je wagen op te halen bij Radar (Oude Graanmarkt). Je moet vervolgens betalen voor het slepen van je wagen.

Bereken route

Meer praktische info

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie