Functie
Als kok artiestencatering op zelfstandige basis (m/v) sta je, samen met twee andere zelfstandige koks, in voor de artiestencatering tijdens concerten. Je bent beschikbaar vanaf januari 2016.
Takenpakket
- Je maakt de menu’s op voor de groepen op basis van de riders van de artiesten
- Je overlegt met jouw collega’s en plant de bezetting van de keuken
- Je coördineert mee de aankopen.
- Je communiceert met de productie verantwoordelijken en de tourmanagers.
- Je speelt in op de last-minute aanpassingen van het dagschema.
- Je bemant de artiestencatering in een beurtrolsysteem.
Profiel
- De vegetarische keuken is niet vreemd voor jou.
- Je hebt een diploma kok of relevante ervaring van vijf jaren.
- Je hebt een grondige kennis van Nederlands, Frans en Engels.
- Je werkt zeer nauwgezet, efficiënt en zelfstandig.
- Je streeft kwaliteit na zonder de kostprijs uit het oog te verliezen.
- Je bent creatief en communicatief.
- Je schrikt niet terug van avond- en weekendwerk.
- Je communiceert op een open manier.
- Je draagt “ecologisch ondernemen” in je vaandel en je gebruikt vooral bio, fair trade, streek- en seizoensproducten..
- In Brussel wonen is een pluspunt.
Contract
Contract op zelfstandige basis.
Praktisch
Stuur voor vrijdag 27 november 2015 jouw CV en motivatiebrief naar mv@abconcerts.be met vermelding “Kok Artiestencatering”