za 03.11.18

Wende

Facebook event Deel Tweet

Mens toch: live cd voorstelling

Voluit Wende Snijders, een van de meest intense én speelse Nederlandse performers. Na de gelijknamige theatervoorstelling nu ook klaar met de cd 'Mens' (uit bij Pias.) Ze had zich al bewezen in het Frans of het Engels, nu in eerlijk Nederlands. Met de confronterende teksten en gedurfde elektronische sound ineens nog urgenter. Ondertussen ook huiskunstenaar in Theater Carré, en Wende kon hier verbaal tevens rekenen op Typhoon, Joost Zwagerman of Dimitri Verhulst.


In de pers Over 'Mens':
3voor12: “Wende schakelt in een fractie van een seconde van bombastisch naar breekbaar, naar zwaarmoedig en onvoorspelbaar. En dat allemaal tegelijk. Niets menselijks is Wende vreemd.”
De Volkskrant: “ ***** Haar kwetsbaarheid gaat prachtig samen met muziek en audiovisuele techniek van wereldniveau. Bij Wende is er geen ontkomen aan.”
NRC ****:”Een zingende Wende overtreft al het andere.”
Parool: “…met haar indringende liedjes en prachtige teksten biedt Wende Snijders ieder dwalend mens perspectief.”
De Morgen: “*****! Snijders' kwetsbaarheid gaat prachtig samen met muziek en techniek van wereldniveau.”
De Standaard Weekblad: 5 bladzijden interview met als lokroep: “Ik bons al jaren op jullie deuren, mag ik nu?”

AB weetje Wende mocht al eens in een overblufte AB Club spelen, januari '14!

Video's

Reacties

Het was HEERLIJK!!! Niet de laatste keer dat ik ze zag en hoorde dus.
Jean-Pierre.de Vries697134
Waarheden in verzen met strelende en hartkloppende muzikale dekens. Als dit je niet raakt (tekst én muziek), ga dan in de woestijn wonen. Overigens, een schitterend duo muzikale octopussen flankeren Wende met stevige en zachte precisie.
Yowan
Waarheden in verzen met strelende en hartkloppende muzikale dekens. Als dit je niet raakt (tekst én muziek), ga dan in de woestijn wonen. Overigens, een schitterend duo muzikale octopussen flankeren Wende met stevige en zachte precisie.
Yowan
Un concert magnifique! Une chanteuse extraordinaire et dans le chant et dans la scénographie!
Muriel.Massau737810
Doe minstens 1 concert per week, maar dit was qua klank/mix het strafste wat ik ooit heb mogen aanhoren! Felicitaties aan de technische crew! Ja, Wende is gewoon de strafste performer van de lage landen! Subliem optreden, Nooit stoppen met optreden aub...
buedts
Van mijn sokken geblazen ! Komt best hard binnen . Wat een geweldige zangeres EN performer . Een schande dat de Vlaamse media en zeker Radio 1 haar totaal miskennen .
jerit
My first time in AB, it felt very intimate. Wende blew me away, from her fragile songs to the elektro powerhouse. I will definitely come back for more!
Marloes.Schreuder760735
I think Wende is the best Dutch Singer. She continually re invents herself Every record is different than the one before. Here live shows are fabulous
Klazina.Hensen712392
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.