za 05.12.15

Walrus

+ Brent Beukelaer

Deel Tweet

Eerlijke pop met een snedig origineel randje

Walrus’ debuutalbum van 2013 werd lovend onthaald in de pers en veroverde met de aanstekelijke singles ‘Kijk!’ en ‘Wat een mooie ochtend’ een eigen plek in het Nederlandstalige muzieklandschap.
Na voortreffelijke passages op de Gentse Feesten, Rivierenhof, Dranouter en Na Fir Bolg maakte de band intussen grote sprongen wat productie, liveshow en songschrijven betreft.
Met die ervaring in hun achterzak bouwen ze het typische Walrus-geluid verder uit en de heren (met frontman Geert Noppe – toetsenist bij Yevgueni) bewijzen met het nieuwe album meteen dat het menens is: de nieuwe plaat is een verfijnd geheel met veel sfeer geworden.


Video's

Reacties

Met dit album overstijgt Walrus zijn debuutcd. Zo hoort het ook voor een zichzelf repecterende band, maar je moet het toch maar doen, die kwaliteit afleveren. Concert van hoog niveau waar desondanks ontwapenend enthousiasme en speelplezier van af spatte. Proficiat, Walrus!
Nele.Van Mieghem519594
Gewoon super!
Helga.Put519278
Top!
NathalieDe
Met 'Terug naar...' evenaart Walrus 'Op de...' En da's 'n schitterende prestatie! Dit concert, in fijne AB-ambiance, was dan ook hele symbiotische combi van beide. Wel jammer van 't-krukje-van-Geert :-( Dank ook voor kennismaking met Brent Beukelaer; naam om te onthouden....
rch
Fantastisch concert! We hebben genoten.
Angela.Ruijter496806
Virtuoze songs, heel speciale lyrics, enthousiasme dat van het podium spat... een heel mooie avond beleefd met Walrus.
krisno
Walrus maakt indruk met deze tweede worp, het feit dat Alex Callier er zijn schouders heeft ondergezet spreekt al voor zich. Dit is niet zomaar een zijstapje naast Yevgueni maar een volwaardige groep.
caetano
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie