vulfpeck

vulfpeck

Hippe funkvogels met lekkere retro-feeling!

Video's over vulfpeck

Hippe funkvogels met lekkere retro-feeling!

Volgens henzelf zijn ze een ritmesectie die Duitse popmuziek maken, maar in realiteit zijn ze de hipste funk act die momenteel de wereld verovert: Vulfpeck! Het Amerikaanse kwartet knipoogt veelvuldig naar sixties ritmesecties als Funk Brothers en Wrecking Crew, maar combineert het naadloos met een moderne feeling rond de band: hippe outfits, memorabele liveshows en geniale sociale media.
 
Exponent daarvan was ‘Sleepify’, een album met enkel stilte, waar ze via Spotify maar liefst $20.000 mee ophaalden, met een gratis tour door Amerika als gevolg. Sindsdien is Vulfpeck een wereldwijd fenomeen, singles als ‘1612’ en ‘Wait For The Moment’ zetten de internationale hype nog wat kracht bij. Hun nieuwste album ‘The Beautiful Game’ (oktober ’16, via hun eigen Vulf Records) was (wederom) een schot in de roos: 10 rauwe funknummers met een heerlijk retro-gevoel, lekkere baslijnen en absurd-geniale teksten. Het is duidelijk: Vulfpeck gaat AB op zijn kop zetten!

Meer over deze artiesten

Meer AB tips voor jou

 • AB Café & Resto

  Wil je van je concertavond in de AB het perfecte avondje uit maken? Eerst iets lekkers eten, iets gaan drinken vóór of na een concert? Klik hier
   

 • Plan je trip naar AB

  De meeste concerten stoppen om 22u30 zodat je nog thuis geraakt met de laatste treinen van de NMBS!

  Bekijk het overzicht van de laatste treinen of bereken jouw route naar de AB.

 • AB concertcheque

  Doe eens een concert cadeau. De AB concertcheque is dé remedie tegen cadeaustress. Bestel de AB concertcheque online.

Als eerste weten wanneer jouw favoriete artiest naar AB komt?

Voeg je laatste muzikale ontdekkingen toe aan je favoriete artiesten en krijg info à la carte!

Ga verder