ma 17.02.20

Tycho

+ Poolside

Facebook event Deel Tweet

Fascinerende electroproducer met Grammy-nominatie

Tycho brengt dit jaar een vijfde studioalbum uit en dat niet langer op het vertrouwde label Ghostly International, maar voor het eerst op Mom + Pop / Ninja Tune (Courtney Barnett, FIDLAR, FKJ, Parquet Courts, Tash Sultana,...). De band rond producer Scott Hansen zal voor het eerst vocals verwerken in hun muziek, uiteraard zonder hun typerende elektronische vintage synthesizer- en ambientsound te verliezen. De vorige plaat van Tycho, 'Epoch', leverde de band een Grammy-nominatie op in de categorie Best Dance / Electronic Album, benieuwd of de opvolger het even goed gaat doen!


Voor fans van Jon Hopkins, Boards OF Canada, Explosions In The Sky

Video's

Reacties

J'aime bien Tycho, mais la programmation puait. En plus dans une salle debout pour une musique quasi pas dansante, vous vous foutez de qui là!!? Après avoir entendu nos morceaux préférés, nous nous sommes cassés, ma copine et moi. Mettez des sièges, bordel! Première et dernière fois pour nous ainsi que ma meilleure amie qui m'avouait s'être fait chier la première partie du concert et avoir eu mal aux pieds. Jullie kunnen toch beter doen dan dat, ten minste qua comfort, ik geef het 2 sterren maar het verdient maar 1,5* eigenlijk...
Lucas.Schnock
Het stond inderdaad allemaal iets te luid om het elektro lounge-effect te hebben en dan heb ik het vooral over die bassen, dit was echt storend. Alles trilde terwijl op de achtergrond (letterlijk) vaak mooie effecten klonken.
reunaldo
Heel jammer dat het VEEL TE LUID stond... ik snap dit niet.
germain-ghys
Tycho draait sinds jaar en dag op mijn iPhone. Het is de perfecte soundtrack bij mijn verplaatsingen. De nummers met de zangeres kon ik het minste smaken. Wat het luistercomfort betreft: waar ik ook ging staan in de zaal, werd ik gestoord door halve zolen die hun bek geen seconde konden dichthouden. Leuk hoor. Als de mezzanine geopend was geweest, had ik daar wellicht aan kunnen ontsnappen.
Gate Gustafson
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Tycho nieuws

Win tickets voor Tycho op 17.02 in AB

Fascinerende electroproducer met Grammy-nominatie

Lees
Wedstrijd

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie