di 28.05.19

Trixie Whitley

+ Echo Beatty

Facebook event Deel Tweet

Heartbeat! Touch! Lacuna: cd voorstelling!

Na haar meesterlijke albums ‘Fourth Corner’ en ‘Porta Bohemica’ onthult Trixie Whitley nu 'Touch', het tweede nummer uit haar derde plaat ‘Lacuna’, die eind maart in de rekken ligt. Het nieuwe album werd geschreven en opgenomen in Brooklyn onder toezicht van producer Little Shalimar (Run The Jewels). Het is een fascinerende mix van analoge electro, hypnotische ritmes en de indrukwekkende vocals van het Amerikaans-Belgische rastalent. Het staat vast: Trixie Whitley is helemaal terug!

Trixie kreeg de muziek thuis met de paplepel ingegeven. Muziek zit in elke vezel van haar lijf en van jongs af aan experimenteerde ze onder meer op drums, de gitaar, als danseres, achter de dj-booth en als zangeres. In 2013 kwam haar debuut ‘Fourth Corner’ uit, een heerlijke mix van jazz, soul, blues, rock en pop. Eind 2015 leverde ze met ‘Porta Bohemica’ een al even geslaagde opvolger af, gedragen door wondermooie single 'Soft Spoken Words'. Nu is het uitkijken naar een derde langspeler, waarvan 'Heartbeat' en 'Touch' al heerlijke voorsmaakjes zijn. 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Sterk concert, relax en breekbaar bij momenten. genoten zoals telkens bij Trixie
esid
J'ai tout simplement adoré ce concert.Seul point négatif:les spots dirigés vers le public qui étaient beaucoup trop puissants.
ebeirens
Muzikaal genie Trixie draait de zaal rond haar vinger met een spontaan enthousiaste verlegenheid. Topavond!
Alain.THIELEN780356
Gewoonweg schitterend! Wat een performance ❤️
Jorgen.Hoefnagels504312
Muzikaal gezien een héél sterk concert maar was het echt nodig om het publiek om de haverklap te verblinden? De spots waren af en toe echt irriterend. En waarom moeten er toch altijd mensen op de trappen gaan zitten?
LUC.CAMBRE517776
Het was weer genieten van de 1ste tot de laatste noot. De erg afwisselende show is het bewijs van het top muzikaal talent Trixie Whitley. Ze blijft zichzelf ook vernieuwen. Enige minpunt aan het optreden was het geluid en het licht. De muziek knalde, maar mijn oren en ingewanden hoeven dat niet te doen. Op het eerste balkon waren de felle spots soms hinderlijk.
krien_hansen
Wat!een!topmadam! Wat een stem, kwetsbaar en dan weer heel rauw. Maar echt. Alles aan Trixie is echt en dat maakte het gisteren tot zo’n schitterende belevenis. Merci!
Katrien.Spilliaert756908
Zoals altijd.... Zaaaaalig !!!
joel reyniers
Straf concert, improviseren, kwetsbaar durven zijn. Elke keer opnieuw tof om Trixie te volgen. Het geluid was een minpunt hier.
Hermac
perfect
Christine.Winne632597
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 7 juni worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.