Dit evenement is afgelopen

Trixie Whitley

Trixie Whitley

Extra date! New cd: Porta Bohemica

 • Concert
 • voorprogramma:
  Echo Beatty
 • Locatie:
  AB Grote Zaal
 • 01 december 2015
 • 18:30 deuren - DJ Fred
  20:00 Echo Beatty
  21:00 Trixie Whitley
  22:30 einde

 • Organisatie:
  AB + Live Nation
 • Genre:
  Blues, Funk/Soul, Rock

Was jij erbij? Laat ons weten hoe je het vond!

Totale waardering
(56)
Jouw waardering
Log in om jouw waardering te kunnen geven

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB-profiel? Registreer je nu.
 • qadom

  Trixie envoutante et impeccable! Public mou

 • filip-terneu

  Magische avond, gekruid met kippevelmomenten. Weggeblazen door dit gepassioneerd talent

 • ines-copers

  Onder de indruk van deze straffe madam! Fantastisch live optreden omdat ze haar songs pimpt met extra power en diepgang!

 • d_depuydt

  Dit was, opnieuw, een super, echt super, concert van Trixie Whitley. Ook van mijn kant alleen maar lof - puur talent, geen toegevingen! De nieuwe sound bevalt me enorm, de setlist was boeiend, de drumsessie opzwepend en de nieuwe groep paste mooi mee in het geheel. Spijtig genoeg was ik niet enkel verblind door het talent en de looks van Trixie, maar ook door de belichting ter hoogte van het zitgedeelte :o) Ik ben blij dat m'n favoriete concertzaal in m'n favoriete stad weer bruist - een mooie start.

 • sofie-vandenbussche

  Super Belgisch talent met een schitterend optreden. Alleen maar lof!

 • liefbollens-at-gmail-com

  Yeah waauw adembenemend voor trixie EN band knap voor dochtertje super!

 • frejanssens

  Trixie was in het begin niet overtuigend genoeg. Enfin, ik was niet overtuigd. Ik zag haar een paar jaar geleden voor het eerst in de AB. Toen was ze puur en wat onervaren. Toen heeft ze mijn hart gewonnen. Gisteren was ik, na enkele nummers, wat afgeschrikt door de electronica die binnensloop in haar muziek. Halverwege het optreden was ze pas goed op dreef. Toen had ze het publiek helemaal mee. Wat een vrouw! Wat een stem! Tegen het einde ben ik terug een grote fan geworden. Ik heb gewoon té lang niet meer naar haar muziek geluisterd. What a shame. I have some catching up to do :) Ze heeft een grote evolutie doorgemaakt en is toch compleet haar zelf gebleven. Ik hou ervan! Ik hou van haar muziek.

 • Karlv

  Mag er live ook wezen! Prachtige stem met power.

 • anita-stappers

  De allereerste keer dat ik Trixie in concert meemaakte en ik was behoorlijk onder de indruk van haar stem, sound, moves, en persoonlijkheid. Wat mij betreft een top ervaring in mijn favoriete concertzaal.

 • m_furchbrich@yahoo.fr

  Magnifique concert d'une artiste accomplie. Très bon son et show de lumières. Une nouvelle grande voix cette Trixie et dans la tradition des grandes chanteuses de rock. Un concert splendide et prenant de la première à la dernière chanson. Seul hic, le groupe avant elle.......on s'endormait. Heureusement Trixie nous a bien éveillés ma fille et moi.

 • Barbara.Michiels504250

  Voor mij, een der beste concerten ooit! Ontroerend, vervoerend... Haar stem, de muziek, hun persoonlijkheid en uitstraling, ik werd letterlijk ontvoerd en bevond me voor even in de magische wereld van Trixie en haar band. Een parel zowel op muzikaal- als op menselijk vlak. Een grote dank aan Trixie en haar band om het concert nt afgelast te hebben en aan de AB, eeen topplaats qua akoestiek en professionalisme, zowel aan ingang als in de zaal. Ik hoop dat jullie niet te veel verlies geleden hebben ten tijde v niveau 4. A warm and totally convinced big up and thank you for Trixie and her band and for the AB, keep on the great work!

 • ervoering

  Geweldige concertavond in de gezelligste zaal van DE stad van 't land en nog verder..., wat meer kan je wensen. Trixie is een klasse-live-madam met energie te over en een fenomenale stem. Over de band zelf wat gemengde gevoelens... zeer strak en energiek in de stevigere nummers... doch wat ongeïnspireerd en vlak tijdens de ballads . De magie was er wel degelijk , niet constant, eerder in vlagen. En als ze nu nog die wat onbenullige bindtekstjes nog achterwege kon laten... Doch al bij al een zeer goed concert van een dame die de eenheidsworst in de muziek duidelijk overstijgt...

 • kegina

  Fantastisch optreden van een madam die zowel stevige powermuziek als rustigere nummers goed kan overbrengen naar het publiek toe. Overtuigd !

 • piet2

  een madam van vlees en bloed met een eigen sound, die geen commercieel imago nodig heeft : ze is en blijft haar eigenste zelf, en dat is meer dan voldoende. Veel respect ! Dank je wel. Voor Echo Beatty daarentegen is er nog wat werk te doen.

 • mr-p

  Ondanks al het mooie dat op ons af kwam, kon ik achteraf niet gewagen van een super(dinsdag)concert vooral vanwege de heel slecht afgestelde lichtinstallatie die ons op het zittend gedeelte voortdurend compleet verblindde . De magie werd ook verbroken toen Trixie blijkbaar meer bezig was met haar backstage-baby dan met haar publiek ... De vonk van enkele tijd terug in de Handelsbeurs bleef uit!Jammer...

 • lang-michael

  Bonne énergie, j'ai vraiment bien aimé.

 • mitskie

  Een Belgische New Yorkse met ballen!

 • Fien.Van Rentergem496876

  Het optreden van Trixie was magnifiek. Zelf ook moeder zijnde van een jonge, prachtige dochter van 14 maanden, voelde ik meteen de connectie met haar. Een super mooie madam en vooral heel sexy in haar kanten jurk. Ze straalt zoveel kracht uit als ze zingt, speelt, danst... We hebben enorm genoten van het concert! Heb nadien ook de CD's gekocht en zelfs deze zijn van uitstekende kwaliteit. Ik ben fan!

 • misty

  zeer goed concert. prachtige stem en een goed spelende band.

 • Liezelotte

  She's my inspiration!

 • Christophe.Soens493132

  Een rock&roll engel met talent. Fantastische live ervaring en tegelijk muzikaal top, met dank aan de geweldige bandleden!

 • PhilippeC

  Terug van een uitstekend concert van TRIXIE WHITLEY in de AB... het moederschap heeft haar duidelijk deugd gedaan en haar zelfvertrouwen is gegroeid.... Over haar uitmuntende stem moeten we het niet meer hebben, wel over haar puike muzikanten die haar naar grote hoogte voerden... Ook leuk om Whitley nog eens achter de drums te zien (was al een hele tijd geleden) en ik moest mijn handen wegtrekken op een bepaald moment want ik stond zo dicht dat ze er anders op ging staan. Eerlijkheid biedt me te zeggen dat ik de nieuwe sound van Trixie wat minder vind, maar de vibe is er live nog altijd en haar tomeloze energie maakte dit ruimschoots goed.... Topconcert!

Video's over Trixie Whitley

Extra date! New cd: Porta Bohemica

De beide concerten van Trixie Whitley in de AB zijn uitverkocht! Er zijn wel nog tickets beschikbaar voor het concert van Trixie Whitley op 10 december in Poppodium Gebouw T in Bergen Op Zoom.Meer info via deze link: http://www.gebouw-t.nl/event/27470/Trixie-Whitley-USBE

Haar concert in de AB op maandag 30 november is al bijna helemaal uitverkocht, en om deze geslaagde terugkeer gepast te vieren, besliste de mooie Trixie om meteen een tweede Brusselse show aan te kondigen!

Trixie Whitley zal ook op dinsdag 1 december op de planken staan in de AB. Tickets zijn meteen verkrijgbaar.

Vorige maand nog wist ze op Pukkelpop enorm te overtuigen met een viersterrenconcert, en nu eist ze alle aandacht alweer op met de nakende release van haar tweede plaat, voorzien voor dit najaar. Geproducet onder het goedkeurende oog van Gus Seyffert (Beck, The Black Keys) en Joey Waronker (Atoms for Peace, Ultraísta), kondigt ‘Porta Bohemica’ zich alvast erg veelbelovend aan.

Grijp deze tweede kans om een uitzonderlijke artieste live te (her)ontdekken met beide handen! Trixie Whitley tekent op 30 november en 1 december voor twee muzikale hoogtepunten in de Ancienne Belgique!

 

Nieuws over Trixie Whitley

Extra veiligheidsmaatregelen bij de concerten in AB Door Dirk De Clippeleir op

Onmiddellijk na de aanslagen in Parijs, heeft AB besloten om de veiligheid in en om het gebouw te verhogen om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten te verzekeren.

Lees meer 9 reacties

Meer over deze artiesten

 • AB Café & Resto

  Wil je van je concertavond in de AB het perfecte avondje uit maken? Eerst iets lekkers eten, iets gaan drinken vóór of na een concert? Klik hier
   

 • Plan je trip naar AB

  De meeste concerten stoppen om 22u30 zodat je nog thuis geraakt met de laatste treinen van de NMBS!

  Bekijk het overzicht van de laatste treinen of bereken jouw route naar de AB.

 • AB concertcheque

  Doe eens een concert cadeau. De AB concertcheque is dé remedie tegen cadeaustress. Bestel de AB concertcheque online.

Als eerste weten wanneer jouw favoriete artiest naar AB komt?

Voeg je laatste muzikale ontdekkingen toe aan je favoriete artiesten en krijg info à la carte!

Ga verder