di 01.12.15

Trixie Whitley

+ Echo Beatty

Facebook event Deel Tweet

Extra date! New cd: Porta Bohemica

De beide concerten van Trixie Whitley in de AB zijn uitverkocht! Er zijn wel nog tickets beschikbaar voor het concert van Trixie Whitley op 10 december in Poppodium Gebouw T in Bergen Op Zoom.Meer info via deze link: http://www.gebouw-t.nl/event/27470/Trixie-Whitley-USBE

Haar concert in de AB op maandag 30 november is al bijna helemaal uitverkocht, en om deze geslaagde terugkeer gepast te vieren, besliste de mooie Trixie om meteen een tweede Brusselse show aan te kondigen!

Trixie Whitley zal ook op dinsdag 1 december op de planken staan in de AB. Tickets zijn meteen verkrijgbaar.

Vorige maand nog wist ze op Pukkelpop enorm te overtuigen met een viersterrenconcert, en nu eist ze alle aandacht alweer op met de nakende release van haar tweede plaat, voorzien voor dit najaar. Geproducet onder het goedkeurende oog van Gus Seyffert (Beck, The Black Keys) en Joey Waronker (Atoms for Peace, Ultraísta), kondigt ‘Porta Bohemica’ zich alvast erg veelbelovend aan.

Grijp deze tweede kans om een uitzonderlijke artieste live te (her)ontdekken met beide handen! Trixie Whitley tekent op 30 november en 1 december voor twee muzikale hoogtepunten in de Ancienne Belgique!

 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Trixie envoutante et impeccable! Public mou
qadom
Magische avond, gekruid met kippevelmomenten. Weggeblazen door dit gepassioneerd talent
filip-terneu
Onder de indruk van deze straffe madam! Fantastisch live optreden omdat ze haar songs pimpt met extra power en diepgang!
ines-copers
Dit was, opnieuw, een super, echt super, concert van Trixie Whitley. Ook van mijn kant alleen maar lof - puur talent, geen toegevingen! De nieuwe sound bevalt me enorm, de setlist was boeiend, de drumsessie opzwepend en de nieuwe groep paste mooi mee in het geheel. Spijtig genoeg was ik niet enkel verblind door het talent en de looks van Trixie, maar ook door de belichting ter hoogte van het zitgedeelte :o) Ik ben blij dat m'n favoriete concertzaal in m'n favoriete stad weer bruist - een mooie start.
d_depuydt
Super Belgisch talent met een schitterend optreden. Alleen maar lof!
sofie-vandenbussche
Yeah waauw adembenemend voor trixie EN band knap voor dochtertje super!
liefbollens-at-gmail-com
Trixie was in het begin niet overtuigend genoeg. Enfin, ik was niet overtuigd. Ik zag haar een paar jaar geleden voor het eerst in de AB. Toen was ze puur en wat onervaren. Toen heeft ze mijn hart gewonnen. Gisteren was ik, na enkele nummers, wat afgeschrikt door de electronica die binnensloop in haar muziek. Halverwege het optreden was ze pas goed op dreef. Toen had ze het publiek helemaal mee. Wat een vrouw! Wat een stem! Tegen het einde ben ik terug een grote fan geworden. Ik heb gewoon té lang niet meer naar haar muziek geluisterd. What a shame. I have some catching up to do :) Ze heeft een grote evolutie doorgemaakt en is toch compleet haar zelf gebleven. Ik hou ervan! Ik hou van haar muziek.
frejanssens
Mag er live ook wezen! Prachtige stem met power.
Karlv
De allereerste keer dat ik Trixie in concert meemaakte en ik was behoorlijk onder de indruk van haar stem, sound, moves, en persoonlijkheid. Wat mij betreft een top ervaring in mijn favoriete concertzaal.
anita-stappers
Magnifique concert d'une artiste accomplie. Très bon son et show de lumières. Une nouvelle grande voix cette Trixie et dans la tradition des grandes chanteuses de rock. Un concert splendide et prenant de la première à la dernière chanson. Seul hic, le groupe avant elle.......on s'endormait. Heureusement Trixie nous a bien éveillés ma fille et moi.
m_furchbrich@yahoo.fr
Voor mij, een der beste concerten ooit! Ontroerend, vervoerend... Haar stem, de muziek, hun persoonlijkheid en uitstraling, ik werd letterlijk ontvoerd en bevond me voor even in de magische wereld van Trixie en haar band. Een parel zowel op muzikaal- als op menselijk vlak. Een grote dank aan Trixie en haar band om het concert nt afgelast te hebben en aan de AB, eeen topplaats qua akoestiek en professionalisme, zowel aan ingang als in de zaal. Ik hoop dat jullie niet te veel verlies geleden hebben ten tijde v niveau 4. A warm and totally convinced big up and thank you for Trixie and her band and for the AB, keep on the great work!
Barbara.Michiels504250
Geweldige concertavond in de gezelligste zaal van DE stad van 't land en nog verder..., wat meer kan je wensen. Trixie is een klasse-live-madam met energie te over en een fenomenale stem. Over de band zelf wat gemengde gevoelens... zeer strak en energiek in de stevigere nummers... doch wat ongeïnspireerd en vlak tijdens de ballads . De magie was er wel degelijk , niet constant, eerder in vlagen. En als ze nu nog die wat onbenullige bindtekstjes nog achterwege kon laten... Doch al bij al een zeer goed concert van een dame die de eenheidsworst in de muziek duidelijk overstijgt...
ervoering
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Trixie Whitley nieuws

Extra veiligheidsmaatregelen bij de concerten in AB

Onmiddellijk na de aanslagen in Parijs, heeft AB besloten om de veiligheid in en om het gebouw te verhogen om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten te verzekeren.

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify