do 14.12.17

Triggerfinger

+ Hong Kong Dong

Facebook event Deel Tweet

Flesh Tight Upright Rock!

Triggerfinger maakt eind dit jaar zijn grote terugkeer! Het Antwerpse drietal bevestigt een geheel nieuwe Europese tournee die op 7 oktober afgetrapt wordt in Glasgow, om maar liefst 40 concerten te spelen in 15 landen. Op het programma onder meer Londen, Berlijn, Boedapest, Praag, Kopenhagen, Parijs, Amsterdam en natuurlijk... Brussel! Triggerfinger speelt op donderdag 14 december een nu al memorabele show in de Ancienne Belgique.

Mario, Paul en Ruben timmerden doorheen de jaren aan een stevige internationale reputatie. Sinds hun debuut in 2004 worden ze op handen gedragen om hun hyperenergieke liveshows en talloze legendarische optredens in heel Europa, van Werchter tot Download Festival, over Rock Am Ring, Les Ardentes, Pukkelpop, Pinkpop en vele andere.

Vanaf 2010 – dankzij het succes van hun derde album ‘All This Dancin’ Around’ (goed voor platina in eigen land) – stapelt Triggerfinger de successen op met uppercuts als “Perfect Match” of “By Absence of the Sun”. Het Vlaamse trio doorkruist de hele wereld, werkt samen met internationale topartiesten en neemt muziek op in de befaamde Sunset Sound Studios in Los Angeles. Met ‘By Absence of the Sun’ (2014) brengen ze opnieuw een loepzuivere plaat uit, de logische volgende stap in hun onberispelijke parcours.

2017 betekent voor ’s lands grootste rock’n’roll-trio de terugkeer naar de platenbakken met hun gloednieuwe single. “Flesh Tight” komt vergezeld van een spectaculaire video, die hier te bekijken is. De single is het eerste nummer uit hun volgende studioalbum ‘Colossus’. De nieuwe langspeler wordt op 25 augustus in de winkels verwacht, en de band presenteert hem ons op 14 december met duivels plezier live in de AB! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 24 mei om 10u.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Fantastisch!
liesbeth-n
Superconcert opnieuw. Jammer alweer van al dat getater van sommige mensen die niet snappen dat men naar de muziek komt luisteren en niet naar allerlei verhalen die je na het concert wel aan elkaar kan vertellen.
djdim
Iets te gepolijste Ruben, minder rauwe rock'n'roll van hem. Wel verrassend punky op het einde. Maar zoals steeds: gewoon heel goed.
yourt
Teveel wall, te weinig sound...
lufeyaerts
Mario ge za ne krak :-) Geweldige show
bikerboy
Rauw, energiek zoals gewoonlijk! Met dank ook aan Geoffry Burton die het gitaarspel een extra dimensie gaf. Houden zo !
Wats Guy
Gedurende 110 minuten spatte de energie van het podium het publiek in....spelplezier en strak als een militair pak. Was de 3e keer dat ik ze zag : 1e keer in Warschau, 2e keer in Werchter Classic en nu: ze worden alsmaar beter. De extra gitaar van Geoffrey Burton maakt de sound rijker. Ik had al zin om vanavond terug te keren, maar had jammer genoeg maar 1 kaartje.
wilo
They pulled the trigger...10 op 10.
Tony Weytens
Fantastisch !!
StevieFN
Super genoten van het optreden van Triggerfinger. Een machtige live-band
JEAN-LUC.MAHIEU491201
Rampapapam...
Liesbet Peeters
Zeer strak gespeeld. Geluid was zeer goed zoals altijd in de ab. Jammer dat ze on my knees niet hebben gespeeld. Maar toch een dikke 5 sterren concert voor mij.
YvesVanNyen
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Triggerfinger nieuws

(Inter)nationale artiesten kiezen in het nieuwe concertseizoen bewust voor een meerdaagse in AB

(Inter)nationale artiesten kiezen in het nieuwe concertseizoen bewust voor een meerdaagse in AB

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify