Triggerfinger

Triggerfinger

Flesh Tight Upright Rock!

Video's over Triggerfinger

Flesh Tight Upright Rock!

Triggerfinger maakt eind dit jaar zijn grote terugkeer! Het Antwerpse drietal bevestigt een geheel nieuwe Europese tournee die op 7 oktober afgetrapt wordt in Glasgow, om maar liefst 40 concerten te spelen in 15 landen. Op het programma onder meer Londen, Berlijn, Boedapest, Praag, Kopenhagen, Parijs, Amsterdam en natuurlijk... Brussel! Triggerfinger speelt op donderdag 14 december een nu al memorabele show in de Ancienne Belgique.

Mario, Paul en Ruben timmerden doorheen de jaren aan een stevige internationale reputatie. Sinds hun debuut in 2004 worden ze op handen gedragen om hun hyperenergieke liveshows en talloze legendarische optredens in heel Europa, van Werchter tot Download Festival, over Rock Am Ring, Les Ardentes, Pukkelpop, Pinkpop en vele andere.

Vanaf 2010 – dankzij het succes van hun derde album ‘All This Dancin’ Around’ (goed voor platina in eigen land) – stapelt Triggerfinger de successen op met uppercuts als “Perfect Match” of “By Absence of the Sun”. Het Vlaamse trio doorkruist de hele wereld, werkt samen met internationale topartiesten en neemt muziek op in de befaamde Sunset Sound Studios in Los Angeles. Met ‘By Absence of the Sun’ (2014) brengen ze opnieuw een loepzuivere plaat uit, de logische volgende stap in hun onberispelijke parcours.

2017 betekent voor ’s lands grootste rock’n’roll-trio de terugkeer naar de platenbakken met hun gloednieuwe single. “Flesh Tight” komt vergezeld van een spectaculaire video, die hier te bekijken is. De single is het eerste nummer uit hun volgende studioalbum ‘Colossus’. De nieuwe langspeler wordt op 25 augustus in de winkels verwacht, en de band presenteert hem ons op 14 december met duivels plezier live in de AB! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 24 mei om 10u.

Nieuws over Triggerfinger

Steun Kom Op Tegen Kanker, eet een (veggie) hotdog Door ABconcerts op

Ook jij kan de AB Café wielerploegen voor de 1000km sponsoren door (vegetarische) hotdogs te eten en nog zo veel meer.

Lees meer

(Inter)nationale artiesten kiezen in het nieuwe concertseizoen bewust voor een meerdaagse in AB Door Kurt Overbergh op

(Inter)nationale artiesten kiezen in het nieuwe concertseizoen bewust voor een meerdaagse in AB

Lees meer 1 reactie

Meer over deze artiesten

 • AB Café & Resto

  Wil je van je concertavond in de AB het perfecte avondje uit maken? Eerst iets lekkers eten, iets gaan drinken vóór of na een concert? Klik hier
   

 • Plan je trip naar AB

  De meeste concerten stoppen om 22u30 zodat je nog thuis geraakt met de laatste treinen van de NMBS!

  Bekijk het overzicht van de laatste treinen of bereken jouw route naar de AB.

 • AB concertcheque

  Doe eens een concert cadeau. De AB concertcheque is dé remedie tegen cadeaustress. Bestel de AB concertcheque online.

Als eerste weten wanneer jouw favoriete artiest naar AB komt?

Voeg je laatste muzikale ontdekkingen toe aan je favoriete artiesten en krijg info à la carte!

Ga verder