do 16.02.17

Tout Va Bien

+ The Lighthouse

Facebook event Deel Tweet

De top van de Belgische electropop in zicht met ‘Goodbye’

Met debuut ‘Kepler Star’ nestelde Jan Wouter Van Gestel zich vorig jaar bij het kruim van de Belgische electropop met een stek op Rock Werchter ’15 en een uitverkochte AB Club als orgelpunt. Toen lieten we nog optekenen dat Van Gestel flirtte met “Radiohead, James Blake, Sohn en – dichter bij huis – Oscar & The Wolf” en dat laatste nam hij nogal letterlijk…

Gewapend met een uniek stemgeluid, even melancholisch als soulvol, trekt Tout Va Bien samen met Ozan Bozdag (electronica-wizard en sidekick van Max Colombie aka Oscar & The Wolf) en producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, La Roux) ten strijde op ‘Goodbye’, kersvers voorloper van een aanstaande EP. In de intrigerende videoclip mondt dit uit in een waarachtig muilperenfestijn maar gelukkig pakken de heren het muzikaal toch net iets subtieler aan. De scalp van STUBRU-HOTSHOT is al veroverd, werelddominantie ligt voor het grijpen… En we weten allemaal dat je daarvoor eerst langs Anspachlaan 110 moet passeren.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Aangenaam verrast door de live performance van Jan Wouter & co. Zaal gezellig aangekleed met sfeerverlichting aan de wand! Leuke dansmoves. Super avond gehad!
Charlotte.De Koker597796
Topavond. Tout Va Bien bewijst nog maar eens wat voor talent er is in België. Aangenaam verrast door Jan Wouter en co. Op sommige momenten voelde ik zelfs een vleugje magie door de zaal, een extra dimensie. Dit smaakt naar meer!
tamara-snoeck
We hoorden nog geen noot van The Lighthouse live. Ze kunnen bekoren. TVB is geen onbekende. Hij bevestigt met zijn eigen stijl tussen Oscar en een beetje the Compakt DD. Een blijver. Sfeervolle zaal met lichtjes. Spijtig van die paar egoïstische rokers.
bone67
Fantastische avond. Zeer toffe muziek. Schitterende teksten. Een sublieme "présence" op het podium. Proficiat Jan Wouter en groep.
danielle-lauwers
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify