do 31.10.19

The Van Jets

+ Arabnormal

Facebook event Deel Tweet

Vaarwel Jets!

‘t Is nie waar?!’

Jawel, haal die zakdoek maar boven. Na een carrière van 16 jaar, 5 albums, een paar honderden concerten en tienduizenden tourkilometers op de teller kondigen The Van Jets hun allerlaatste concerten aan op 31 oktober en 1 november 2019. En uiteraard geen betere plek om dat afscheidsconcert te spelen dan in AB, waar The Van Jets 15 jaar geleden vanuit het niets als duivelskinderen van de rock-n’-roll ontsproten aan de 2004-editie van Humo’s Rock Rally.

The Van Jets bouwden in no time een reputatie uit als één van de opwindendste liveacts van ons Belgenland en verrasten ook op plaat door zich op elk album telkens opnieuw uit te vinden. Leg zwanenzang ‘Future Primitives’ op na debuutalbum ‘Electric Soldiers’ en je begrijpt wat we bedoelen.

Last but not least: hun arsenaal aan hits... Two Tides of Ice, Broken Bones, Boy To Beastie, Electric Soldiers, Down Below, Teevee, Here Comes the Light,... En The Future natuurlijk, waarmee ze in 2010 het lijflied van een generatie schreven. Maar vooraleer The Van Jets definitief bijgezet worden in het pantheon van de Belpop is er dus eerst nog dat grote afscheidsfeest in AB!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

The Van Jets nieuws

Volg het ALLERLAASTE concert van The Van Jets via livestream

Geef samen met The Van Jets mee van Jetje vanuit je zetel

Lees
ABtv

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie